Sille med kæmpe sviner til Stine: - Hun er den dårligste veninde

Det er næppe gået nogens næser forbi, at Sille og David, som efter hjemkomsten til Danmark er blevet kærester, har et særdeles godt øje til hinanden på ”Paradise Hotel”.

Men David har svært ved at nøjes med at kysse på en enkelt pige. Og det er således særligt Stine, Silles veninde, der er den udvalgte.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT Group

Problemet er bare, at Sille er fuldstændig intetanende om, hvad der foregår bag hendes ryg.

Og til SE og HØR, fortæller hun da også, at netop David og Stines kysseri ”har fyldt en del”.

Det første kys mellem kæresten og Stine, fik Sille først kendskab til, da hun så det på TV. Og efterfølgende er der kun blevet byttet endnu mere mundvand.

Selv om Stine og Sille i dag har et rigtig fint venskab, så finder Sille sig altså ikke i hvad som helst:

- Jeg har været ærlig overfor hende – jeg har sjældent oplevet et menneske, der er så dårlig en veninde, som hun er derinde, fortæller Sille til SE og HØR.

- Hun er den dårligste veninde, jeg nogensinde har oplevet at have - i nogen som helst virkelighed og på nogle som helst niveauer.

Det er da også, som om Stine i den grad har opbrugt sin kvote, når det kommer til at være netop en dårlig veninde:

- Jeg har også været ærligt og sagt, at hun er en røvdårlig veninde. Og jeg har også gjort det klart for hende, at det skal hun ikke være herhjemme. For herhjemme er der no mercy, lyder det fra Sille, der således ikke vil finde sig i, hvis Stine fortsætter i samme stil som inde på ”Paradise Hotel”.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close