Paradise Hotel10. maj 2019

"Paradise"-Jonass efter forbudt knald: Giver sprutten skylden

Jonass Jannec Jensen er en eftertragtet fyr på "Paradise Hotel". I går gav han den for første gang gas på lagenerne med veldrejede Sarah Tiedt, men det var ikke helt velovervejet af realityhugget
https://imgix.seoghoer.dk/20181011_wen_-_jonass_16.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Fans af "Paradise Hotel" fik sig nok noget af et chok i gårsdagens afsnit, da Jonass Jannec Jensen og Sarah Tiedt pludselig dyrkede en heftig omgang lagengymnastik.

null

Det gjorde de til trods for, at Jonass' partner og Sarahs bedste veninde, Camilla Nederby, har følelser i klemme for den flotte fyr. Nu taler Jonass ud om det forbudte knald.

- Jeg var inde på ”Paradise” for at have det sjovt, og det må man sige, at jeg har, siger Jonass til SE og HØR.

Han lyder bestemt ikke til at have fortrudt sine udskejelser med Sarah på det mexicanske luksushotel. Den veltrænede fyr er dog godt klar over, at det ikke er det mest gennemtænkte, han nogensinde har gjort.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20190325_dm_paradise_premiere_034_0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Camilla og Jonass har været partnere siden starten af "Paradise Hotel" (Foto: Dan Mariegaard)

- Selvfølgelig er det ikke god stil at gøre folk kede af det, og jeg er heller ikke glad for at se Camilla blive ked af det. Men jeg synes, jeg har været ærlig over for hende omkring vores situation, lyder Jonass' forsvar af sig selv.

I gårsdagens afsnit kommer damemagneten rundt omkring blandt hotellets piger, hvor han først kysser med Anne og Nadja, og til sidst ender han altså med at springe på Sarah. Jonass skyder dog primært skylden på de mange drinks og tequila shots, han indtager på en aften.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/capture8.jpg
 Foto: TV3

Jonass og Sarah giver den gas (Foto: TV3)

- Vi var begge to fulde og lå i ske, og det bliver man jo lidt liderlig af. Men altså, det var nok ikke sket, hvis vi var ædru, fortæller han ærligt.

Det skyldes dog ikke, at Jonass ikke synes, at Sarah har udseendet med sig, eller at han ikke tænder på hende.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg synes, Sarah er en pæn pige. Hun er lidt anderledes udseendemæssigt end de piger, jeg normalt går efter, forklarer trussetyven.

Du kan se meget mere "Paradise Hotel" på Viaplay og på TV3 tirsdag til torsdag klokken 22.00.

SE og HØR var til premieren på "Paradise Hotel", hvor vi testede nye og gamle paradisoer samt andre kendisser i deres viden om det legendariske realityprogram. Se det hele her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold