"Paradise"-Sarah: Sådan var Camillas følelser for Jonass i virkeligheden

Sarah Tiedt er en del af startcastet i årets sæson af \

Sarah Tiedt er en del af startcastet i årets sæson af "Paradise Hotel".

Foto: Kaspar Wenstrup

I går kom det frem, at Camilla rasede mod TV3, fordi hun mener, at hun er blevet klippet helt forkert i forhold til, hvordan hun har det med hotellets pigemagnet, Jonass, som hun også er partner med. 

Camilla fortalte SE og HØR, at hun aldrig nogensinde har været forelsket i Jonass, selvom det sagtens kan ligne det på skærmen.

Nu får hun opbakning fra veninden Sarah, der må siges at have været tæt på begivenhederne.

Camilla har, ifølge Sarah, på intet tidspunkt været forelsket i charmerende Jonass, som får en del kvindelig opmærksomhed på hotellet (foto: Kaspar Wenstrup)

Det er nemlig Sarah, der hver gang har lagt øre til Camillas frustrationer over følelserne for Jonass. 

- Det er ren klipning, at det ligner, at hun er forelsket i Jonass. Det er hun p ingen måder, og det har hun aldrig nogensinde været, og hun har aldrig været i nærheden af det, siger Sarah. 

På trods af, at det lyder som om, at Camilla har alvorlige følelser for Jonass, så fortæller Sarah, at hun aldrig har været i tvivl om, at de følelser ikke var forelskelsesfølelser.

- Camilla fortæller ved poolen, at hun er små-forelsket i Jonass, og det første jeg tænker, det er, at det ved jeg, at hun ikke er, for man kan ikke forelske sig så hurtigt. Camilla har trukket mig til side flere gange derinde, hvor hun fortæller, at hun ikke er forelsker i Jonass på nogen måder, men det er ikke kommet med. Det handler om, at det er noget tryghed, hun har haft brug for derinde, siger Sarah. 

Sarah bekræfter, at Camillas også har fortalt hende, at følelserne for Jonass skyldes en ekskæreste, hun muligvis ikke er helt ovre. Men Camillas reaktioner, når Jonass er sammen med andre piger, har nok også rod i noget andet.

- Jeg tror, at det bunder i, at hun er lidt usikker på ham. Der er så mange piger, der synes, at Jonass er flot og lækker, og så føler hun sig udsat, selvom hun måske ikke er det. Jonass er jo hendes partner. Men alle baggrundstingene er klippet væk, så når folk laver noget med Jonass, så får de det til at ligne, at Camilla er sygt ked af det, men det har aldrig været sådan inde på hotellet, understreger Sarah. 

SE og HØR forelagde i går TV3 Camillas frustrationer over den forkerte klipning, men TV3 mener ikke, at Camilla er klippet forkert. 

"Paradise Hotel" er tilbage på skærmen i aften klokken 22.00 på TV3. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close