Paradise Hotel9. maj 2019

Forbudt knald på "Paradise Hotel"

De hvide lagenspøgelser er, endelig vil nogen sige, på spil igen på "Paradise Hotel". Det er dog et relativt forbudt knald, der i aften finder sted på det luksuriøse hotel i Mexico
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/capture9.jpg
 Foto: TV3

Normalt er det mere reglen end undtagelsen, at et afsnit af "Paradise Hotel" bliver sluttet af med, at der foregår noget, der mest af alt ligner en brydekamp under lagenerne.

null

Men i år har der været langt mellem knaldene, og indtil nu er det kun Teitur og Anne, der i en syvhestes brandert slog sig løs. Nu er der så langt om længe igen et par, der får taget sin "sex på TV"-mødom.

For seerne er det nok et ret så uventer par, der i aften lader lysterne få frit løb i sengen. Og nogen vil nok også mene, at det er relativt forbudt, det de har gang i.

Det er nemlig Jonass og Sarah, som ikke kan holde fingrene fra hinanden, da lyset bliver slukket på "Paradise Hotel". Og det er efter en hed aften, hvor Jonass har haft travlt med at gøre et godt indtryk hos flere af pigerne.

Se det hede klip her:

Artiklen fortsætter under billedet...

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

null

Grunden til, at det længe ventede knald kan anses som værende forbudt, er, at Jonass' oprindelige partner Camilla i klassisk "Paradise"-stil er gået hen og blevet en smule glad for den mørkhårede hjerteknuser.

Og Sarah, som Jonass nu kaster sig over, er bedste venider med Camilla inde på hotellet. Så der er altså lagt op til noget af et drama, hvis nyheden om de to ekskæresters udskejelser kommer ud til resten af deltagerne.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/capture8.jpg
 Foto: TV3

Sarah og Jonass knalder i aftenens afsnit af "Paradise Hotel" (Foto: TV3)

Sarah virker i aftenens afsnit til at være glad for hendes knald med Jonass, og hun frygter tilsyneladende ikke reaktionen fra bedste veninden Camilla.

- Jeg er meget gode venner med Camilla, men Camilla ejer ikke Jonass. Så jeg må selv bestemme, hvad jeg gør, siger den tatoverede reality-godte.

null

Men da hun og Jonass er dog godt klar over, at deres handlinger kan få konsekvenser. Og her drejer det sig primært om Camilla.

- Camilla slår dig ihejl. Det ved du godt, ikke? lyder det fra en storsmilende Jonass, som ser yderst tilfredsstillet ud.

- Hun slår også dig ihjel, slår Sarah fast over for den flabede trussetyv.

Du kan se aftenens afsnit af "Paradise Hotel" klokken 22.00 på TV3.

Til premieren på "Paradise Hotel" udfordrede SE og HØR nye og gamle paradisoer samt mange andre kendisser i deres viden om det legendarisk realityprogram. Se den sjove quiz her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold