Paradise Hotel 8. maj 2019

Dildo-drama på "Paradise Hotel"

Ja, du læste rigtigt. På "Paradise Hotel" udspiller der sig i aften et vaskeægte dildo-drama, da der tjekker en ny pige ind, og de andre piger får lov til at gennemsøge hendes kufferter med tøj og mere personlige ejendele
Foto: TV3

Alt kan ske på "Paradise Hotel". Og selv om dette års sæson bliver beskyldt for at være kedelig, bliver den gamle kliché fra det normalt så populære realityprogram endnu en gang opfyldt.

"Mr. Paradise"-konkurrencen er i fuld gang, og i aftenens afsnit drager drengene på fotoshoot. Imens får pigerne til opgave at gennemsøge den nye deltagers kufferter.

Og det går bestemt ikke stille for sig. Til at starte med tror de fem reality-tøser, at det er to kufferter fyldt med udklædningstøj, som de har fået til opgave at kigge igennem, som var de lufthavnsvagtere på jagt efter narko eller sprængstoffer.

- Da vi åbner kufferten, er vi meget i tvivl om, det er udklædningstøj, fordi det er sådan lidt underligt det tøj, der ligger i den her kuffert, siger Sarah Tiedt.

Du kan se klippet her:

Artiklen fortsætter under videoen...

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Glæden over, at der ikke er udsigt til, at der kommer en ny pige ind, får hurtigt de fem tøser til at brude ud i jubel. Men nogle af dem er alligevel ikke helt sikre.

- Jeg dør, hvis det er en pige, for så er det fandme pinligt, udbryder Klara Montes, som også er hende, der gør det afgørende fund i form af en pakke p-piller.

 

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: TV3

Pigerne kigger noget mistænkeligt på den nye piges medbragte sager (Foto: TV3)

Herefter går pigernes humør hurtigt fra at være helt oppe i skyerne til at være helt nede i kulkælderen. Men så gør de fem midlertidige detektiver et ret så opsigtsvækkende fund i den nye piges kuffert.

- Så hiver Nadja en mærkelig, hvid ting frem, som ligner sådan noget, man renser sin hud med, forklarer Sarah Tiedt, som virker en anelse misundelig over det, den nye pige har medbragt.

Det viser sig nemlig at være en vibrator, som den nye pige Louise har valgt at tage med. Og det ærger TV-baben Sarah Tiedt, at hun ikke har fået den samme idé.

- At en anden pige tjekker ind med en vibrator er da friskt. Jeg er fucking sur over, at jeg har glemt min derhjemme, lyder det fra Sarah.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: TV3

Louise er den nye pige på det mexicanske luksushotel (Foto: TV3)

Anderledes presset har Anne Plejdrup det, som bestemt ikke er helt tilfreds med fundet af den vibrator. 

- Jeg bliver lidt flov. Vi har rørt ved hendes vibrator, for fanden, indrømmer den ellers normalt så bramfri brunette.

Se den store "Paradise Hotel"-quiz med både nye og gamle deltagere samt andre kendisser:

Sponsoreret indhold