Paradise Hotel1. maj 2019

"Paradise"-Camilla raser over klipning

"Paradise Hotel"-deltageren Camilla Nederby er langt fra tilfreds med måden, hun er blevet klippet på i programmet
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20181011_wen_-_camilla_nederby_60.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

I de seneste afsnit af "Paradise Hotel" er der blevet lagt meget vægt på, at Camilla har begyndende følelser for Jonass, og flere gange hiver hun fat i Sarah for at dele sine tanker omkring Jonass med hende.

Det viser sig dog, at Camilla ikke helt kan genkende, at hendes følelser for Jonass på noget tidspunkt var så stærke, som TV3 får det til at fremstå i programmet. Og det er hun vred over.

- Jeg er 100 procent klippet forkert. Det er virkelig overdrevet. Og meget mere overdrevet, end det egentligt var, fortæller hun til SE og HØR.

Camilla erkender, at hun fik en smule sommerfugle i maven oven på kysset med Jonass, men det er der en forklaring på.

- Jeg er knyttet til ham, fordi vi er partnere. Og jeg har set en derhjemme, som jeg havde noget med on/off i halvandet år, og det forhold har sat sig dybt i mig, fordi han har såret mig rigtig meget. Jeg var nok ikke rigtig kommet videre fra det, så der skulle ikke særlig meget til. Da mig og Jonass kyssede, fik jeg kort følelsen, som jeg havde haft, da jeg så ham dér derhjemme, forklarer hun og uddyber:

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20181011_wen_-_jonass_16.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Camilla har efter eget udsagn på intet tidspunkt været forelsket i charmerende Jonass, som får en del kvindelig opmærksomhed på hotellet (foto: Kaspar Wenstrup)

- Lige da vi havde kysset, fik jeg den der følelse, hvor jeg tænkte: Ej, var der noget i det? Og det sagde jeg til Sarah. Men det gik over, og jeg lukkede det ned. Jeg vidste jo godt, at det ikke ville føre til noget, og det ville ødelægge vores partnerskab. Og jeg vidste, at han ikke var interesseret på den måde. Det nåede aldrig så langt. Og det er derfor, at jeg synes, at det er sindssygt klippet. Det ligner jo, at jeg er dybt forelsket. Det var jeg ikke. På ingen måde, siger hun.

Særligt én episode omkring følelserne for Jonass er Camilla ekstremt træt af - og her mener hun, at TV3 for alvor har klippet hende forkert.

- Under Pandoras bruger de et klip, som egentligt først er optaget et par dage efter Pandoras, hvor jeg sidder i sync og siger, at jeg har følelser for Jonass. Det er optaget lige efter, vi har kysset, hvor jeg havde den dér følelse, som jo gik over - men under Pandoras havde jeg ingen følelser for Jonass overhovedet. Min sync er så brugt under Pandoras, så det ligner, at jeg har følelser for ham, men på det tidspunkt, før kysset, puttede og hyggede vi bare, fordi det var trygt, men vi lagde ikke noget i det. Det var først efter kysset, jeg fik den følelse, men den døde hurtigt, forklarer hun.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-04-24_kl._15.00.04.png
 Foto: TV3

Det var dette kys, der var skyld i, at Camillas følelser spillede hende et puds - men ikke i en sådan grad, som TV3 får det til af fremstå, mener hun (foto: TV3)

Og Camilla slår fast med syvtommersøm, at hun på intet tidspunkt har været forelsket i Jonass, selvom hun erkender, at han klart var den af drengene, der sagde hende mest inde på hotellet, og at hun da havde lyst til at kysse lidt mere på ham.

- Jeg har aldrig været forelsket i Jonass. Der er stor forskel på at have følelser for en person og at være forelsket, siger hun.

TV3: Vi er tro mod virkeligheden på hotellet

TV3 er blevet forelagt Camillas frustrationer over klipningen af hende på "Paradise Hotel", men de mener ikke, at de har klippet hende forkert.

- Vi klipper ikke vores deltagere til at være noget, de ikke er eller mene noget, de ikke mener. Vi filmer døgnet rundt, og det er derfor ikke alle optagelser, der er plads til i programmerne. Vi går altid med de historier, hvor der er kærlighed, konflikt, venskaber, humor, og handlinger der har konsekvenser for spillet – og vi er tro mod virkeligheden på hotellet, siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos Nordic Entertainment Group Danmark.

Forelsket eller ej. Det bliver under alle omstændigheder spændende at følge Jonass og Camillas videre færd i "Paradise Hotel, som er tilbage i morgen klokken 22:00 på TV3.

Sponsoreret indhold