Før og efter "Paradise"-deltagelsen: Så mange følgere har paradisoerne fået

Rikke Gøransson er endnu en gang klar til at åbne for \

Rikke Gøransson er endnu en gang klar til at åbne for "Paradise Hotel".

Foto: Kaspar Wenstrup

Det er nok ingen hemmelighed, at man bliver et ganske kendt ansigt, når man vælger at deltage i "Paradise Hotel", og ikke overraskende betyder deltagelsen samtidig, at antallet af følgere på det sociale medie Instagram stiger stødt. 

[node:advert-in-body]

Det betyder, at deltagelsen kan ende med at blive en rigtig fin forretning, hvis man som paradiso ønsker at ende som dét, der i dag kaldes for influencer. Og flere af dette års "Paradise"-deltagere er da også allerede begyndt at reklamere for diverse produkter på det sociale medie. 

Og man kan godt forstå, at virksomheder vælger at samarbejde med paradisoerne, for de når efterhånden ud til rigtig mange mennesker. 

SE og HØR har naturligvis fulgt med i, hvordan startcastets antal af følgere på Instagram er steget. Og det er altså ikke få følgere, de populære deltagere har fået som følge af deres deltagelse i det populære realityprogram. 

Første måling af antal følgere på Instagram er foretaget den 27. marts, som er dagen efter visningen af første af afsnit af "Paradise Hotel". 

Camilla 

Camilla er en del af startcastet i årets \

(Foto: Kaspar Wenstrup) 

Tilbage i slutningen af marts havde smukke Camille Nederby 5.686 følgere på Instagram. Det tal er steget markant. 

I dag har Camilla nemlig lige omkring 60.2 tusinde følgere på det sociale medier. Dermed er antallet af Camillas følgere steget med 54.514, hvilket må siges at være en sjat. 

Camilla er stadig at finde på hotellet, og du kan finde hendes Instagram HER

[node:advert-in-body_2]

Sarah
Sarah Tiedt er en del af startcastet i årets sæson af \

(Foto: Kaspar Wenstrup) 

Den smukke brunette lå allerede ret lunt i svinget, når det kom til antallet af følgere efter visningen af første program. Sarah var dengang oppe på 15.600 følgere på Instagram. 

Dét tal er dog steget stødt. I dag nærmer hun sig de 100.000, og Sara er oppe på lige omkring 93.000 følgere. Det er en stigning på 77.400 følgere. 

Sarah er stadig på "Paradise Hotel", og henes Instagram finder du HER

[node:advert-in-body_3]

Cecilie

Cecilie Digemose er en del af årets startcast.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Den blonde "Paradise"-babe lå må 4.862 følgere efter visning af første afsnit. Hun 

I dag er hun oppe på 23.6 tusinde følgere, hvilket er en stigning på 18.738 følgere. 

Cecilie røg ud, men kom ind igen. Desværre var det for en kort stund, og Cecilie er derfor ude af hotellet nu. Du finder hendes Instagram HER

[node:aller-related-content:0]

Lea

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Lea gjorde sig særligt bemærket, fordi flere mente, at hun mindede om Amalie Szigethy, da hun deltog i "Paradise Hotel". Lea havde efter første afsnit af "Paradise Hotel" 4.226 følgere på Instagram. 

De antal er naturligvis steget. Lea har i dag 44.1 tusinde følgere på det sociale medie. Det er en stigning på 39.874 følgere. 

Lea er på nuværende tidspunkt ude af hotellet. Hendes Instagram kan findes HER

[node:aller-related-content:1]

Klara

(Foto: Kaspar Wenstrup) 

Smukke Klara var den af paradisoerne, der havde flest følgere, da SE og HØR første gang tjekkede. Dengang lå tallet på 17.900 følgere på Instagram.

Det tal er steget - og det er steget meget. Klara har nemlig rundet 100.000 følgere, og i dag når hun ud til lige omkring 115.000 mennesker. Det betyder, at Klaras antal af følgere er steget med 97.100. 

Klara er stadig at finde på "Paradise Hotel". Hendes Instagram findes HER

[node:aller-related-content:2]

Jonass

(Foto: Kaspar Wenstrup)

"Paradise Hotel"-charmetrolden, der efterhånden har charmeret sig ind på samtlige piger på hotellet, var relativt ny på Instagram, da programmet startede. Dengang lå Jonass' antal følgere på 6.573. 

I dag har Jonass 90.9 tusinde følgere på Instagram, og det betyder, at han antal af følgere er steget med 84.327 følgere. 

Jonass er stadig på "Paradise Hotel". Hans Instagram findes HER

[node:aller-related-content:3]

Nicolai

(Foto: Kaspar Wenstrup) 

Nicolai leverede mange episke momenter, mens han var på "Paradise Hotel", og forud for programmet lå han på 5.006 følgere. 

I dag er han oppe 32.6 tusinde følgere, og dermed er hans antal af følgere steget med 27.594 følgere. 

Nicolai er ude af "Paradise Hotel". Du finder hans Instagram HER

[node:aller-related-content:4]

Teitur

Teitur Skoubo.

(Foto: Kaspar Wenstrup) 

Teitur, hotellets taktiker, var én af dem med færrest følgere, da programmet løb over skærmen for første gang. Dengang lå han på 3.822 følgere på Instagram. 

Og rigtig mange er faldet for den festglade færing, for Teitur har i dag 100 tusinde følgere på det sociale medie. Det betyder, at han har fået 96.178 nye følgere, og han er dermed den, der har fået næstflest følgere - kun overgået af Klara. 

Teitur er fortsat at finde på "Paradise Hotel". Du finder hans Instagram HER.

[node:aller-related-content:5]

Daniel

(Foto: Kaspar Wenstrup) 

Daniel, der selv mente, at han var ret meget en græsk Gud, startede på 2.847 følgere på Instagram. 

Det tal er steget, men ikke helt så meget som de andre paradisoers antal følgere. I dag har Daniel 11.5 tusinde følgere. Det betyder en følger-fremgang på 8.653 følgere.

Daniel er ude af "Paradise Hotel". Hans Instagram kan ses HER

[node:aller-related-content:6]

 

Thomas

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Thomas var den, der startede på allermindst følgere, da SE og HØR lavede første tælling. Dengang lå han på under 1000 følgere. Thomas havde dengang 908 følgere på Instagram. 

Antallet af følgere er steget, men ikke helt så meget som antallet hos nogle af de andre. Thomas har i dag 10.1 tusinde følgere på det sociale medie. 

Thomas er stadig at finde på "Paradise Hotel". Hans Instagram kan ses HER

"Paradise Hotel" sendes fra tirsdag til torsdag klokken 22:00 på TV3. 

[node:aller-related-content:7]

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close