Kendte6. juni 2019

Miley Cyrus overfaldet i Barcelona: Nu reagerer hun

I mandags kom det frem, at en fremmed mand overfaldt Miley Cyrus med ubehagelige berøringer og kindkys i Barcelona, og nu reagerer superstjernen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mileycyrus.jpg
 Foto: MEGA

I mandags florerede en ret forfærdelig video af Miley Cyrus, der blev overfaldet med kys og berøring af en fremmet mand i Barcelona på Twitter.

Dengang havde verdensstjernen ikke selv reageret på hele den meget ubehagelige situation, hvor en vildt fremmed person invaderede hendes personlige rum og forsøgte at kysse hende - men det har hun nu.

Og desværre er det ikke alle, som er helt enige i, at den fremmede mand handlede helt forkert. Miley har, på sin Twitter-profil, delt en række kommentarer fra folk - særlig kvinder - der giver Miley selv skylden for, at den ubehagelige situation fandt sted.

Kvinderne skriver blandt andet, at Miley selv har bedt om det, når hun klæder sig på den måde, hun gør og synger de sange, hun gør.

"Well, hvad havde du forventet, når du går klædt som ludere?", skriver én, mens en anden skriver: "Du ville gerne være sexet, hvad forventede du?"

Miley har svaret på de lede kommentarer med et ganske kort og præcist: "Lad være at fucke med min frihed. #jegbederstadigikkeomdet

Samtidig tweetede superstjernen et klip fra "Inside Edition", der forklarer, hvad der skete i Barcelona og diskuterer flere af de kommentarer, der giver Miley skylden for, hvad der skete.

Samtidig delte Miley nogle af sine egne tanker omkring klippet.

"Hun kan have dét på, hun vil. Hun kan være jomfru. Hun kan have sovet med 5 forskellige mennesker. Hun kan være sammen med sin mand. Hun kan være sammen med sin veninde. Hun kan være nøgen. Hun KAN IKKE blive taget på uden samtykke. #DuSkalIkkeFuckeMedMinFrihed"

Og på trods af, at vi skriver 2019 og flere fortsat victimblamer Miley, så er der nok ingen tvivl om, at Miley for alvor har gjort sin for at sætte dem allesammen på plads.

Sponsoreret indhold