Reality 27. marts 2018

Fie Laursen endte i sort hul: Tog kokain i to år

Fie Laursen fortæller nu, at hun de sidste to år har taget kokain, og at misbruget gradvist blev større og større. For fire måneder siden stoppede hun, da hun indså, at det ikke førte noget godt med sig
Foto: TV3

De sidste to år har blogger Fie Laursen haft et misbrug af kokain. Først var det blot i weekenderne og til fester, at den unge kvinde havde hang til det ulovlige stof – men til sidst var det selv i hverdagene og om morgenen, at hun følte trang til at sniffe en bane.

Det afslørede Fie Laursen, da hun gæstede P3-programmet 'Tværs':

- Jeg følte, at jeg var uovervindelig, og der var ikke nogen, der kunne ramme mig. Jeg følte mig frisk og glad, og alle de mørke tanker og den usikkerhed, jeg havde i min krop, forsvandt fuldstændigt, fordi jeg fik så meget selvtillid og glæde indeni. Og den følelse havde jeg langt fra, når jeg ikke var på det, fortalte hun i radioprogrammet og tilføjede:

- Altså det hele startede jo med fester, men så begyndte man at feste torsdag, og så gik det til onsdag. Og lige pludselig tog jeg mig selv i at tage det en morgen for at komme i gang med at lave YouTube, og så ved man, at der er noget galt. Så kan jeg huske, at jeg sad på gulvet i min gamle lejlighed og skrev til min mor, og så jeg indrømmede jeg alt.

Lysten og troen på, at hun skulle stoppe sit misbrug, kom også, da hun mødte sin kæreste Frederik. Hun fandt ud af, at livet som kokain-misbruger gjorde det umuligt for hende at udleve sine drømme:

- Hvis min dagligdag blev at tage kokain, så vidste jeg, at jeg ikke ville kunne de ting, jeg ville, og det var meget det, der sad i mit hoved, at jeg er så ambitiøs på de ting, jeg vil, og det vidste jeg, at jeg ikke kunne, fortalte Fie i 'Tværs' og fortsatte:

- Og jeg vidste også, at jeg aldrig ville kunne få et velfungerende forhold, og jeg var meget forelsket i min kæreste, Frederik, og det var også meget det, der motiverede mig. Det var, at hvis jeg skulle have hans kærlighed, og den skulle blive hos mig, så skulle jeg stoppe, og det fik han mig også til.

Det er nu fire måneder siden, at Fie Laursen sidst tog kokain.

Tilbage i juli 2015 fortalte Fie Laursen om en anden episode med kokain. Her fortalte hun om første gang, hun havde prøvet stoffet – og hvor ubehageligt det havde været for hende:

- Jeg sad på min seng og følte pludseligt, jeg ikke kunne trække vejret ordentligt, havde en uro inden i, brystsmerter, kvalme og forvirring. Det var den mest ubehagelige og skræmmende aften i mit liv!!! Jeg troede, jeg skulle dø og jeg var så bange at jeg rystede og hyperventilerede med tåre ned ad mine kinder, skrev Fie Laursen dengang på sin blog.

Galleri: Nye frække billeder med Fie Laursen i undertøj december 2016

Sponsoreret indhold