Reality28. marts 2019

Nadja Hansen taler ud: - Jeg har haft en depression

Bag rampelyset og berømmelsen kan virkeligheden være hård. Det har Nadja Hansen måtte sande, som fik en depression efter sin deltagelse i "Paradise Hotel"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171118_tsl_ph_2018_startcast_0138.jpeg
 Foto: Thomas Laursen

Deltagerne i "Paradise Hotel" ser ud til at leve i sus og dus med berømmelse, fester og masser af fans. Men virkeligheden kan være en anden.

Det har den 21-årige reality-godte Nadja Hansen oplevet. Hun fik nemlig en depression, efter hun havde medvirket i "Paradise Hotel" sidste år.

- Den kom, lige da vi kom hjem fra hotellet, og programmet begyndte at komme i TV, fortæller Nadja til SE og HØR.

TV-stjernen var en del af startcastet i sidste sæson af Danmarks største reality-program. Og hun nåede endda hele vejen til finalen og fandt samtidig kærligheden i Lenny Pihl, som hun fornyligt er gået fra.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/reality_awards_2019_tsl_20190111_0041.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Nadja og Lenny fandt sammen i sidste års udgave af "Paradise Hotel", men de er fornyligt gået fra hinanden (Foto: Thomas Laursen)

På trods af både finaleplads og nyfunden kærlighed ramte en depression Nadja. Og hun er ikke i tvivl om hvorfor.

- Jeg tror, det var fordi, jeg var overvældet over det hele, og jeg var bange for alt det, jeg skulle se. Og jeg blev jo heller ikke behandlet helt godt inde på hotellet, så det, tror jeg, havde sat sig i mig, siger den modige skønhed.

Hjemkomsten fra Mexico var altså alt andet end let for Nadja, som eller blev meget populær blandt seerne og på de sociale medier. Det fik hun dog ikke mulighed for at nyde i lige så høj grad som andre.

- Det tog lang tid at komme over. Jeg var stadig meget påvirket, selv om programmet var slut. Det varede rimelig længe, lyder det fra den tidligere Paradise-babe.

Under depressionen var Nadja kærester med Lenny, som vandt sidste års udgave af "Paradise Hotel". Og hendes nedtrykte tilstand satte naturligvis også sit præg på deres forhold.

- Jeg var meget ked af det hele tiden, og han var ikke glad for, at jeg havde det sådan. Så han blev lidt sur over, at jeg var ked af det. Det påvirkede vores forhold, fortæller hun ærligt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/reality_awards_2019_tsl_20190111_1040.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Nadja som vi kender hende i højt humør til Reality Awards i år med hovedet begravet i brysterne på Julie Melsen, som i dag er noget nær kærester med Lenny (Foto: Thomas Laursen)

Nadja lod sig dog ikke gå helt ned. Hun gjorde flere forskellige ting for at få det bedre og komme over sin depression.

- Jeg gik til psykolog, også var jeg bare meget indenfor, siger hun.

Derudover stod en anden paradiso også klar til at hjælpe hende med åbne arme, hvilket betød meget for Nadja.

- Jeg snakkede rigtig meget med Mathias (Hjort red.) om det. Han havde også et par episoder, som han heller ikke synes var helt sjove, så vi snakkede meget om det på det tidspunkt, afslører den normalt så glade og smilende skærmsild.

Nadja fortæller til slut, at hun i dag har det godt og ikke mærker noget til sin depression.

Se Nadja og mange andre paradisoer og kendisser deltage i SE og HØRs store "Paradise Hotel"-quiz:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold