Paradise Hotel14. marts 2019

Julie om fælles-tattoo med Lenny: En tidlig-fase-kærestetatovering

Julie og Lenny tager tingene lidt i omvendt rækkefølge
https://imgix.seoghoer.dk/20181018_dm_love_island_2018_julie_melsen_146.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

"Love Island"-vinderen Julie Melsen og "Paradise Hotel"-vinderen Lenny Pihl svæver i øjeblikket på en lyserød sky. Sammen. De nemlig faldet pladask for hinanden, og det er resulteret i en tatovering af et FCK-logo og hinanden navne. Og nu åbner Julie op det nye blæk, der pryder hendes krop.

- Man kan nok godt kalde den en tidlig fases kærestetatovering griner Julie og fortsætter:

- Det er jo ikke en hel kærestetatovering, for vi er ikke kærester, men man kan godt sige, at det er en tidlig fase. Vi gør alting lidt omvendt, så vi starter med at få hinandens navne tatoveret, hvor andre måske venter lidt. Men det er, fordi vi er de typer, vi er - og jeg tror også, at det er derfor, at vi faldt for hinanden så hurtigt.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/54267887_270704007198671_235886913930657792_n.jpg
 Foto: Privat

Julie og Lennys nye tatoveringer. Foto: Privat.

Julie og Lenny blev tatoveret i en brandert, men det betyder ikke, at tatoveringen betyder mindre af den grund. Og der er måske udsigt til, at de to turtelduer får titel på og bliver kærester.

- Jeg kan ikke sige noget på nuværende tidspunkt, men det går i hvert fald den rigtige vej, lade mig sige det sådan. Vi har ikke to dage, som er ens. Og det har jeg også sagt, at det aldrig må blive kedeligt. Og det bliver det ikke med ham, siger Julie.

Parret mødte, ifølge Julie, hinanden, da Lenny dukkede op til åbningens af hendes skønhedsklinik. Og de har faktisk nærmest været sammen lige siden.

- Han kom dagen efter og hjalp mig med at gøre klinikken rent, og så tog han med mig hjem og sov. Jeg har også besøgt ham i Slagelse, og vi har bowlet og lidt af hvert. Det er skide hyggeligt, og jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg synes, at han er lidt sød, siger Julie.

Og så er der ikke andet for, end at håbe på, at Julenny bliver en ting.

Sponsoreret indhold