Paradise Hotel7. marts 2019

Lenny om singlelivet: Der er kommet mange tilbud

Der er mange søde piger, som gerne vil hjælpe Lenny med at læge sorgerne ovenpå bruddet fra Nadja
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171118_tsl_klausuleret_ph_2018_lenny_0024_1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Forholdet var turbulent under sidste års "Paradise Hotel", men Nadja og Lenny fandt melodien og blev kærester, da de kom hjem. De flyttede sågar sammen i en lejlighed i Slagelse, hvor også katten Abby og hunden Bent boede.

Men lykken varer ikke evigt - heller ikke for Lenny og Nadja. Parret gik nemlig fra hinanden i midten af marts, og Nadja flyttede ud af deres lejlighed umiddelbart efter. Parret har nu været fra hinanden i et par uger, og spørgsmålet er, om det har været hårdt at vænne sig til at være single.

- Singlelivet lige nu er stille og roligt. Jeg har brugt meget tid alene til at tænke tingene igennem. Der har selvfølgelig været tomt i lejligheden uden Nadja, men jeg er ovenpå og tingene går fremad, fortæller Lenny til SE og HØR.

"Paradise"-vinderens nyerhvervede singlestatus har betydet, at indbakken har boomet af håbefulde piger, der gerne vil hjælpe med at trøste.

- Der er kommet mange tilbud fra en masse søde piger, som virkelig gerne vil hjælpe mig med at komme over Nadja, men jeg har takket nej og brugt min tid med Bent.

Derfor BOR BENT hos Lenny

Og netop Bent var årsag til, at Nadja lagde en meget følelsesladet video ud på sin YouTube, hvor hun fortalte, hvor hårdt det var for hende, at hun skulle flytte fra den lille hvide hund.

- Jeg købte Bent, da han var lille, og han har altid været min hund. Nadja har selvfølgelig et rigtig stærkt bånd til ham, og det gør selvfølgelig ondt på både Bent og Nadja. Nadja tog vores kat, Abby, og det var Bents bedste ven. Det er kaos lige nu, men jeg køber nok snart en lille ven til Bent meget snart. Men det har aldrig været på tale, at Nadja skulle have Bent med, så jeg bliver lidt irriteret over, at hun siger tingene på den måde, hun gør på sin YouTube-kanal, fortæller Lenny.

Videoen har nemlig betydet, at rigtig mange bebrejder Lenny for, at han har taget Bent fra Nadja.

- Sådan er det overhovedet ikke. Jeg har endda skrevet til Nadja, at hun gerne må have ham et par dage om ugen, så det skal vi lige have fundet ud af. Og selvfølgelig rørte videoen mig, for jeg kender Nadja, og det er ikke rart at se hende græde, men jeg har også været ked af det, og den følelse går væk med tiden, siger Lenny.

Lenny vender snart tilbage med noget nyt sammen med sin bedste ven, Philip May. Han vil ikke ud med, hvad det er, men han fortæller, at det bliver sindssygt og at folk skal glæde sig. De to har tidligere lavet Viafree-programmet "Wingman" sammen.

Sponsoreret indhold