Paradise Hotel21. februar 2019

Nadja grædefærdig efter brud: Lenny beholder hunden

"Paradise Hotel"-baben Nadja Hansen har måttet sige farvel til hunden Bent. Den beholder Lenny Pihl nemlig, efter de gik fra hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/reality_awards_2019_tsl_20190111_0041.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Nadja Hansen og Lenny Pihl gik fra hinanden tidligere på måneden, og nu har Nadja lagt en video på YouTube, hvor hun fortæller, hvor hårdt bruddet er for hende.

Hun har blandt andet skullet sige farvel til hunden Bent, som hun ikke har kunnet få med i forbindelse med bruddet.

– Jeg må ikke få Bent med, så jeg skulle sige farvel til ham. Vi har jo begge to haft ham sammen i over et år, han er jo bare blevet ens lille barn, hvis man kan sige det sådan, så det gør sgu bare ondt, siger Nadja, der har svært ved at holde tårerne tilbage, i videoen.

- Lenny får Bent, og jeg får Abby, siger Nadja. Abby er den kat, som parret også havde sammen.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Undervejs i videoen har Nadja ualmindeligt svært ved at holde tårerne tilbage.

I videoen fortæller Nadja også, hvorfor hun valgte, at hun og Lenny ikke skulle være sammen længere.

- Nogle gange, så er man ikke glad længere, og det var jeg ikke, fortæller Nadja, der dog ikke vil svare på, hvorfor hun har valgt at gå fra Lenny.

Nadja er blevet boende i Slagelse, men er siden bruddet fra Lenny flyttet i sin egen lejlighed.

Lenny og Nadja mødte hinanden i sidste års udgave af "Paradise Hotel", og selv om der igennem sæsonen var både op- og nedture, så sejrede kærligheden, da de kom hjem til Danmark. Allerede inden årets sæson blev vist på TV, sprang de nemlig ud som kærester.
- Vi blev glade for hinanden på hotellet. Men vi blev først kærester, da vi kom til Danmark, fortalte Nadja, da der var premiere på "Paradise Hotel". Her fortalte de også, hvad de faldt for ved hinanden. - Hun er smuk, hun er flot, og hun er sød. Hun har alle mulige sjove sider. Jeg keder mig aldrig, når jeg er sammen med Nadja, fortalte Lenny. Lenny endte som bekendt med at løbe med alle pengene i årets "Paradise Hotel", da han snød sin partner Tine i finalen. Mens at Nadja har travlt med at komme sig ovenpå bruddet fra Lenny, er Lenny travlt optaget med at optage TV-programmet til TV3 og Viafree.

Sponsoreret indhold