Reality 27. juli 2019

Moster Niller møder paradiso: Her er kampene i "Stjerneboksning"

Om lidt over en måned løber "Stjerneboksning" af stablen, hvor en masse TV-personer skal kæmpe det bedste de har lært. Her får du et overblik over kampene
Foto: Thomas Laursen

I flere måneder har 20 mere eller mindre kendte TV-personer trænet hårdt for at blive klar til "Stjerneboksning" lørdag den 7. september.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skaberne bag det spændende arrangement er Geggo og Cengiz fra "Familien fra Bryggen", og ifølge deres sociale medier bliver der arbejdet hårdt for at gøre boksebraget så perfekt som muligt.

Otte ud af de i alt ti boksekampe er nu blevet offentliggjort, og reality-fans kan godt begynde at glæde sig til nogle store brag.

Den måske mest kendte deltager er Moster Niller, som vi alle kender som Linse Kesslers trofaste ven i "Familien fra Bryggen". Han skal op imod Mathias Hjort, som deltog i sidste års sæson af "Paradise Hotel".

Artiklen fortsætter under billedet...

På Mathias' Instagram-profil har man kunnet se, at den tårnhøje fynbo har trænet hårdt for at blive klar til at gå i ringen. Paradisoen har da også fået lavet sig et ret solidt vaskebræt på mavsen.

Af andre spændende kampe er der vaskeægte "Paradise" bitch fight. Nadja Hansen og Katrine Hansen fra sidste års "Paradise Hotel" tørner nemlig sammen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Udover hårde slag, svedende paradisoer og helt sikkert et væld af ukvemsord kan de folk, der vælger at se "Stjerneboksning", også se frem til at få noget at grine af.

For når Valdemar fra DR3-hittet "Drengene på kanten" går i ringen mod reality-veteranen Panda, er der garanti for underholdning.

Den skaldede makker fra Lolland har for vane at både sige og gøre upassende ting, som putter et smil på folks læber. Og mon ikke han også gør det med boksehandsker på.

Artiklen fortsætter under billedet...

Resten af de offentliggjorte kampe ser således ud:

Rasmus Kamaei (Love Island) mod Mathias Lynge (Robinson Ekspiditionen)

Casper Thers (ikke kendt fra TV) mod Ronni Lindvig (ikke kendt fra TV)

Tina Vilbrand (Robinson Ekspeditionen) mod Marlene Berardino (Robinson Ekspeditionen)

Simon Iversen (Hård udenpå) mod Martin Celosse-Andersen (Tidligere rocker)

Jonas Korsgaard (Love Island) mod Kasper Klausen (Paradise Hotel)

Der mangler stadig at blive offentliggjort to kampe i "Stjerneboksning".

Se Mathias Hjort og kæresten Trine lege "Jeg har aldrig...":

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold