Moster Nillers bedste Mopper-minde: Vi drak os lidt for fulde i rødvin

Moster Nillers bedste minde med afdøde Mopper indeholder frikadeller, grin og rødvin
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170203-reality_awards_2017-tsl-0074.jpg
 Foto: Thomas Laursen
En man møder ofte i "Familien fra Bryggen" er Moster Niller, og han var også tæt på Mopper, der døde sidste efterår. SE og HØR mødte ham forleden, da Linse afholdt bogreception på Haraldsborg, og der spurgt vi ham, hvad hans bedste minde med Mopper er.
- Der var en aften, hvor jeg skulle hjem til Linse, uanmeldt. Hun vidste ikke, at jeg ville komme, og hun var så ikke hjemme. Og jeg ringer rundt og kan ikke få fat i hende, så jeg ringede til Mopper og spurgte: Hvad laver du, fortæller Moster Niller. Og opkaldet førte hurtigt til, at Niller befandt sig hjemme i Moppers stue, hvor hun serverede mad for ham.
- Så sad hun derhjemme, og hun sagde ”Kom forbi Niels, kom forbi og få frikadeller”, fortæller Moster Niller.
Det blev dog ikke kun til frikadeller for Niller og Mopper. Der var nemlig også både chips og rødvin på bordet. - Og jeg spiste nogle frikadeller, og så sad vi bare og drak vin til klokken 12 om aftenen og spiste chips og råhyggede. Og bagtalte Linse på den mest søde måde man nu kan gøre. Det må nok være mit bedste minde med Mopper, hvor vi bare drak os lidt for fulde i rødvin, fortæller Niller, der fik sig et godt grin sammen med Mopper.
Du kan se flere billeder af Mopper i galleriet herunder

Mopper fra Familien fra Bryggen november

null
null

Sponsoreret indhold