Paradise Hotel6. juni 2019

Mathias Hjort svinet til efter "Boss Ladies": Nu svarer han igen

"Paradise Hotel"-deltageren Mathias Hjort har ikke fået mange pæne ord med på vejen, efter han var med i Viafree-serien "Boss Ladies"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180922dm_guldtuben_2018_122.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

I "Boss Ladies" på Viafree har seerne kunnet følge med i fire realitypigers karriere.

En af dem er "Paradise Hotel"-pigen Trine Skjollander, og hun fik følgeskab af kæresten Mathias Hjort.

Det er dog ikke mange pæne ord, som han har fået med på vejen efter sin optræden i Viafree-programmet.

På de sociale medier er han blevet beskyldt for at være nedladende overfor Trine og generelt ikke være en særligt god kæreste.

I et afsnit af "Boss Ladies" ser man fx, hvordan Mathias bliver sur, da Trine ikke skriver godnat til ham, da hun er kommet hjem fra byen.

Han er heller ikke videre begejstret, da Trine kommer hjem efter en tur til tatovøren, hvor hun har fået tatoveret Mathias' navn på kroppen.

Nu svarer Mathias dog igen på den kritik han har fået på de sociale medier.

- Jeg tager det meget stille og roligt, hvad andre tænker. Jeg ved, at jeg behandler Trine godt, fortæller Mathias til SE og HØR og fortsætter:

- Jeg er ikke et svin, og jeg opfører mig ordentligt. Når der er TV på, giver man den altid lidt ekstra gas. Hvis jeg skulle gå og tænke, hvad folk skulle synes om mig, så kunne jeg ikke gøre andet.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/trine.jpg
 Foto: TV3

Trine Skjollander er en af de fire piger, der er med i "Boss Ladies". (Foto: TV3)

Til SE og HØR forklarer Mathias også, hvorfor han blev så sur, da Trine ikke skrev godnat til ham efter sin bytur.

- Det det bunder i er, at vi altid har haft en regel om, at man altid skriver, når man kommer hjem fra byen, siger han og fortsætter:

- Det er ikke så meget jalousi, det er mere den tryghed i, at hun har det godt og ikke ligger et eller andet sted. Jeg vidste jo ikke, om hun var kommet til skade, eller om der var sket et eller andet.

Han fortæller også, at Trine ville have reageret på samme måde, hvis det var ham, der ikke havde skrevet godnat efter en bytur.

- Hvis der er nogen, der ville blive sur, hvis jeg ikke havde skrevet, at jeg var kommet godt hjem, så var det hende.

Han forklarer også, hvorfor han ikke var videre imponeret over kærestens nye tatovering.

- Trine ved, at jeg ikke bryder mig om tatoveringer. Jeg synes ikke, at det er særligt feminint. Jeg synes, at det er synd, at hun skal ødelægge sin krop med det, fortæller han.

Han slutter af med endnu en gang at fortælle, at han ikke giver meget for de mange kritiske røster i forbindelse med hans deltagelse i programmet.

- Vi er det par i realityverdenen der har været længst tid sammen. Vi går ikke rundt og er hinanden utro, siger han og fortsætter:

- Jeg tror, at de analyserer for meget, fordi de har for lidt at gå op i. De suger alt reality til sig, og hvis så folk har noget imod en i forvejen, så er det jo genialt.

Sponsoreret indhold