Familien fra Bryggen14. marts 2019

"Familien fra Bryggen" ramt af kræft

En tragedie har ramt "Familien fra Bryggen". I aftenens afsnit bliver det afsløret, at Linse Kesslers elskede hund Cino er dødeligt syg
https://imgix.seoghoer.dk/linse-kessler-2.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

For Linse Kessler er hundene i familien hendes et og alt. Det er derfor en særdeles sørgelig nyhed, som dronningen af reality får i aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen".

Her kommer det frem, at Linses elskede hund Cino har fået kræft. Og det er en alvorlig form for kræft.

I aften klokken 20.00 ruller endnu et afsnit af "Familien fra Bryggen" over skærmen på TV3. Her får den storbarmede TV-kendis et opkald, som aldrig er rart at modtage.

- Svaret er kommet, og lidt som vi frygtede, er det en kræftsygdom, der har givet den knude. Det er ikke bare betændelse siger dyrelægen Jens til Linse over telefonen.

Se hele klippet her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Cino har tidligere været ved dyrelægen for at få tjekket denne knude, og den prøve er der altså nu er kommet svar. Cino har kræft.

- Selv om jeg havde en dårlig fornemmelse med det her, så har jeg nok alligevel tænkt indeni "nej det er sgu ej". Fordi nyheden slår mig som en betonklods, fortæller Linse Kessler efterfølgende.

Dyrelægen Jens kommer med flere dårlige nyheder til Linse. Cinos kræftform er nemlig så alvorlig og aggresiv, at han vurderer, at han kun har et halvt år tilbage at leve i.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse_og_jytte.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Udover Cino har Linse også hunden Jytte (Foto: Dan Mariegaard)

- Det er en dom. Og når det er en aggresiv kræft, han har, så er han her ikke meget længere. Det ved jeg godt, det må jeg være realistisk omkring, siger en afklaret Linse Kessler.

TV3 oplyser til SE og HØR, at Linse fik beskeden om Cinos kræftsygdom for et par måneder siden.

Sponsoreret indhold