Efter bryllup: "Familien fra Bryggen" forlader Danmark

Geggo og Cengiz kan nu endelig kalde sig mand og kone, efter de for lidt over en uge siden sagde til hinanden ved et storslået bryllup. Nu har brudeparret taget Linse og Alba under armen og sat kursen væk fra Danmark
(Foto: Thomas Laursen)

Tømmermændene hos brudeparret fra Islands Brygge havde knap nok nået at blive helbredt, før den stod på et nyt eventyr for "Familien fra Bryggen". 

Stephanie "Geggo" Karma Salvarli og hendes mand Cengiz har sammen med mor Linse Kessler og deres datter Alba sat kursen mod det store udland. Tidligt tirsdag morgen vandrede de fire TV-stjerner rundt i Københavns lufthavn med et kamerahold vimsende omkring dem.

Der var sæsonafslutning på "Familien fra Bryggen" i torsdags, men det tyder altså på, at vi får meget mere at se til den gæve familie på skærmen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Privat

Hele "Bryggen"-slænget i lufthavnen med en kameramand foran sig (Foto: Privat)

På Instagram har Cengiz også teaset en smule for den forestående rejse. Destionationen for "Familien fra Bryggen" er desværre endnu ukendt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men mon ikke det er en bryllupsrejse, som den populære TV-familie er taget ud på. Og her har både lille Alba og Linse altså været så heldige at blive inviteret med.

Se flere billeder af hele familien i lufthavnen i galleriet:

"Familien fra Bryggen" i lufthavnen

Dyrt bryllup

I "Familien fra Bryggen" afslørede Geggo, at brylluppet nok har kostet omkring 500.000 kroner. Men det var før, hun og ægtemanden Cengiz forkælede hinanden med absurd dyre morgengaver på bryllupsdagen.

SE og HØR har nemlig undersøgt priserne på de morgengaver, turtelduerne gav til hinanden forud for brylluppet. Og det er ikke småbeløb, der er blevet handlet for.

Cengiz kunne øjensynligt ikke beslutte sig for, hvad han skulle give sin på daværende tidspunkt kommende kone. Så Geggo fik selvfølgelig tre forskellige gaver.

Hun fik blandt andet et par diamantøreringe til en pris, som diamantdronningen Katherina Pitzner vurderede til at være omkring 50.000 kroner.

Og som om det ikke var nok, så toppede Cengiz også lige det hele med at købe et par Louboutin sneakers til en værdi af 4500 kroner. Og for at toppe det hele af blev Geggo også forkælet med lingeri til omkring 1500 kroner.

Selv om de fleste nok ville tabe kæben over sådanne gaver - og ikke mindst prisen på dem - er det ingenting i forhold til, hvad Cengiz fik i morgengave af sin hustru.

Han fik nemlig et ur, og det er ikke bare et ur. Uret er et Rolex Day-Date ur, og prismæssigt ligger denne type ur på omkring en kvart million kroner. 

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: TV3

Her er uret, som Cengiz fik af Geggo (Foto: TV3)

I alt endte det nygifte TV-par altså med at give hinanden morgengaver for omkring 300.000 kroner. Så er det ligesom også betalt.

Se Geggo og Cengiz lege "Jeg har aldrig...":

Sponsoreret indhold