Reality19. september 2017

Se videoen: Mascha Vang bliver kørt væk i ambulance

Mascha Vang kom tilbage i maj til skade under optagelserne til Kanal 5-programmet "5. Gear"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_100.jpg
 Foto: Kanal 5

På onsdag kan seerne få lov til at se det uheld, som Mascha Vang var ude for, da hun var ved at optage programmet "5. Gear" tilbage i maj.

Det er nemlig her, at afsnittet med Mascha og ekskæresten Rasmus Jarlov bliver vist på Kanal 5.

I klippet fra onsdagens afsnit af "5. Gear" kan man se, hvordan Mascha Vang og Rasmus Jarlov er de første, der kører over målstregen i et løb, men efterfølgende får Rasmus ikke bremset bilen, og parret kører direkte ind i en bakke.

Efterfølgende fik Mascha så stærke smerter, at hun blev kørt til hospitalet i en ambulance.

Du kan se klippet herunder

Artiklen fortsætter efter klippet

Mascha fortalte efter TV-optagelserne om ulykken på sin blog.

- Efter uheldet begyndte nakke og hoved at gøre ondt, jeg fik kvalme og smerten bredte sig ned ad ryggen. Der var desværre ikke rigtig nogen vej udenom. Jeg kom med ambulancen på skadestuen, hvor jeg blev scannet og ventede i TIMEVIS på en afgørelse. Det var så modbydeligt at ligge der, spændt helt fast og uden at vide hvad om det var alvorligt, i så mange timer, skrev Mascha Vang på sin blog.

Samtidig fortalte Mascha også, at Rasmus Jarlov var ked af, at han var skyld i ulykken.

- Det gode er naturligvis at der ikke er noget der er brækket. Men jeg har ondt, og da jeg jo i forvejen har et piskesmæld som er årsag til mine mange migræner, ved jeg hvor meget sådan en skade kan forvolde. Jeg håber og satser på det bliver godt igen, og har tænkt mig at få set nærmere på det. Rasmus er så ked af han kørte bilen, og jeg er helt ked af han føler skyld, for sådan noget her sker jo når man deltager i den slags, skrev Mascha Vang på sin blog.

Optaget før Mascha og Jarlovs brud

Afsnittet af "5. Gear" blev optaget i maj, altså to måneder før, at Rasmus Jarlov og Mascha Vang gik fra hinanden. De gik nemlig fra hinanden i juli.

I forbindelse med nyheden om, at Rasmus ikke længere var sammen med Mascha, fortalte han også om nogle af de steder, hvor han har lært en masse af ekskæresten. - Hun er en fantastisk person, og det har været en fornøjelse, så længe det varede. Jeg har lært enormt meget af hende. Selvfølgelig om de sociale medier, som hun mestrer, men eksempelvis har hendes fokus på madvaner også medvirket til, at jeg lige nu er lettere, end jeg har været i ti år. Så jeg tager mange gode ting med mig, og jeg har vitterligt elsket at være sammen med hendes søde datter, skrev Rasmus i sit opslag. Mascha Vang og Rasmus Jarlov nåede at være kærester i lidt over et år.

Det var nemlig i juni sidste år, at Mascha bekræftede, at parret var kærester.

- Rasmus er alt andet end tør. Han har rejst hele verden rundt, og jeg synes fandme der er noget rigtig mand over at rende rundt i Amazonas, bestige bjerge og være officer i flyvevåbnet. Fy for satan det er sexet! Der er da ikke noget mere mandigt, end at kunne beskytte sin kæreste, og samtidig have gode værdier og høj moral, skrev Mascha dengang på sin blog.

Mens Mascha og Rasmus var sammen, har der flere gange været rygter om, at parret skulle være gået fra hinanden. Det var Mascha dog ude flere gange og sige ikke passede. Senest var i april i år, da rygterne endnu en gang florerede på de sociale medier.

Du kan se flere billeder af skønne Mascha Vang i galleriet herunder

Sponsoreret indhold