Nyheder 15. juli 2017

Rasmus og Mascha går fra hinanden

Det er slut mellem bloggerbaben og Folketingspolitikeren
(Foto: Dan Mariegaard)

Mascha Vang og Rasmus Jarlov er ikke længere kærester. 

Det skriver Rasmus Jarlov på sin Facebook-profil. 

- Mascha og jeg har besluttet at stoppe og er derfor ikke længere kærester. Alt er ok og ingen er kede af det, skriver Jarlov i sin opdatering. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sit Facebook-opslag skriver Rasmus også, at han har lært en masse af at være sammen med Mascha. 

- Hun er en fantastisk person, og det har været en fornøjelse, så længe det varede. Jeg har lært enormt meget af hende. Selvfølgelig om de sociale medier, som hun mestrer, men eksempelvis har hendes fokus på madvaner også medvirket til, at jeg lige nu er lettere, end jeg har været i ti år. Så jeg tager mange gode ting med mig, og jeg har vitterligt elsket at være sammen med hendes søde datter, skriver Rasmus i opslaget. 

Artiklen fortsætter efter Facebook-opslaget

Mascha Vang og Rasmus Jarlov nåede at være kærester i lidt over et år. 

Det var nemlig i juni sidste år, at Mascha bekræftede, at parret var kærester

- Rasmus er alt andet end tør. Han har rejst hele verden rundt, og jeg synes fandme der er noget rigtig mand over at rende rundt i Amazonas, bestige bjerge og være officer i flyvevåbnet. Fy for satan det er sexet! Der er da ikke noget mere mandigt, end at kunne beskytte sin kæreste, og samtidig have gode værdier og høj moral, skrev Mascha dengang på sin blog. 

Mens Mascha og Rasmus var sammen, har der flere gange været rygter om, at parret skulle være gået fra hinanden. Det var Mascha dog ude flere gange og sige ikke passede. Senest var i april i år, da rygterne endnu en gang florerede på de sociale medier

Mascha fortalte sidste år, hvordan hende og Rasmus' første date foregik. Her var Jarlov nemlig i sit romantiske hjørne og hev hende med en tur på Kronborg, hvor han sørgede for en privat rundtur på det gamle slot.

Mascha har endnu ikke kommenteret bruddet.

Se flere billeder af Mascha Vang i galleriet herunder

Skønne Mascha Vang

Sponsoreret indhold