Nyheder16. juli 2017

Nu kommenterer Mascha bruddet fra Jarlov. Og det er ikke pænt!

I går kom det frem, at Mascha Vang og Rasmus Jarlov ikke længere var kærester, men indtil videre har Mascha været tavs. Altså lige indtil nu
https://imgix.seoghoer.dk/rasmus_jarlov_mascha_vang.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Mascha Vang og Rasmus Jarlov er ikke længere sammen.

Det fortalte Rasmus Jarlov i går på sin Facebook-profil. Men han skulle måske lige have clearet med Mascha, at det var det rette tidspunkt at skrive den nyhed.

Mascha lyder nemlig alt andet end tilfreds i et nyt blogindlæg.

- Så prøvede man også det. At sidde midt i et selskab på en restaurant og læse i pressen at man er blevet single. Ja, altså mig. Jeg er egentlig stadig så paf, at jeg ikke ved hvordan jeg skal reagere. Det blev ikke til den korte status vi havde aftalt for mindst mulig omtale, eller tidspunktet her for, skriver Mascha i blogindlægget.

Bloggerbaben bekræfter på bloggen, at hun ikke længere er sammen med Rasmus, men slår samtidig fast, at blogindlægget er den eneste kommentar, hun kommer med i forbindelse med bruddet.

Samtidig skriver hun også, hvorfor hun valgte ikke at kommentere nyheden i går aftes.

- Jeg valgte igår ikke at kommentere på noget, da jeg syntes det var det mest ufine tidspunkt overhovedet at bruse ud med et breakup på, lige samme dag jeg fortalte om min mors situation, skriver Mascha, der i går fortalte, at hendes mor har kæmpet med en kræftsygdom den seneste tid. Det er det her Facebook-opslag fra Rasmus Jarlov, der i går aftes fortalte, at han ikke længere var sammen med Mascha Artiklen fortsætter efter billedet
I forbindelse med nyheden om, at Rasmus ikke længere var sammen med Mascha, fortalte han også om nogle af de steder, hvor han har lært en masse af ekskæresten. - Hun er en fantastisk person, og det har været en fornøjelse, så længe det varede. Jeg har lært enormt meget af hende. Selvfølgelig om de sociale medier, som hun mestrer, men eksempelvis har hendes fokus på madvaner også medvirket til, at jeg lige nu er lettere, end jeg har været i ti år. Så jeg tager mange gode ting med mig, og jeg har vitterligt elsket at være sammen med hendes søde datter, skrev Rasmus i sit opslag. Mascha Vang og Rasmus Jarlov nåede at være kærester i lidt over et år.

Det var nemlig i juni sidste år, at Mascha bekræftede, at parret var kærester.

- Rasmus er alt andet end tør. Han har rejst hele verden rundt, og jeg synes fandme der er noget rigtig mand over at rende rundt i Amazonas, bestige bjerge og være officer i flyvevåbnet. Fy for satan det er sexet! Der er da ikke noget mere mandigt, end at kunne beskytte sin kæreste, og samtidig have gode værdier og høj moral, skrev Mascha dengang på sin blog.

Mens Mascha og Rasmus var sammen, har der flere gange været rygter om, at parret skulle være gået fra hinanden. Det var Mascha dog ude flere gange og sige ikke passede. Senest var i april i år, da rygterne endnu en gang florerede på de sociale medier.

Se flere billeder af Mascha Vang i galleriet herunder

Skønne Mascha Vang

Sponsoreret indhold