Nyheder17. maj 2017

Kørt på hospitalet: Mascha Vang kvæstet under TV-optagelser

Bloggeren Mascha Vang måtte tirsdag på hospitalet, efter at hun var ude for et uheld under optagelserne til et nyt TV-program. Mascha Vang, der har kæmpet meget med migræne og hovedpine, slog blandt andet nakken og frygter nu, at hendes migræne vil blive forværret som følge af gårsdagens ulykke
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mascha_vang_dm_0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Mascha Vang kom tirsdag ud for en ulykke, mens hun var i gang med optagelserne til et nyt TV-program sammen med kæresten Rasmus Jarlov.

Programmet hedder "5. gear" og minder meget om "Djævleræs", hvor deltagerne kører om kap.

Under optagelserne var Mascha Vang involveret i et uheld, der gav hende store smerter i nakken.

Og da smerterne begyndte at brede sig, var der ingen tvivl om, at hun måtte med ambulance på hospitalet.

- Efter uheldet begyndte nakke og hoved at gøre ondt, jeg fik kvalme og smerten bredte sig ned ad ryggen. Der var desværre ikke rigtig nogen vej udenom. Jeg kom med ambulancen på skadestuen, hvor jeg blev scannet og ventede i TIMEVIS på en afgørelse. Det var så modbydeligt at ligge der, spændt helt fast og uden at vide hvad om det var alvorligt, i så mange timer, skriver Mascha Vang på sin blog.

Heldigvis kunne lægerne konstatere, at hun ikke havde brækket nakken – men Mascha Vang er stadig bekymret over, hvad konsekvenser ulykken kan få. Mascha Vang har nemlig tidligere lidt af migræne og hovedpine.

- Det gode er naturligvis at der ikke er noget der er brækket. Men jeg har ondt, og da jeg jo i forvejen har et piskesmæld som er årsag til mine mange migræner, ved jeg hvor meget sådan en skade kan forvolde. Jeg håber og satser på det bliver godt igen, og har tænkt mig at få set nærmere på det. Rasmus er så ked af han kørte bilen, og jeg er helt ked af han føler skyld, for sådan noget her sker jo når man deltager i den slags, skriver Mascha Vang på sin blog.

Se billeder af Mascha Vang i galleriet herunder:

Vi elsker et glimt af Mascha Vangs frække bryster

Sponsoreret indhold