Nyheder15. april 2017

Efter rygter om brud fra Jarlov: Nu svarer Mascha igen

Den seneste tid har der været masser af rygter om, at Mascha Vang og Rasmus Jarlov skulle være gået fra hinanden. Nu svarer en af hovedpersonerne selv på rygterne
https://imgix.seoghoer.dk/rasmus_jarlov_mascha_vang.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

De seneste par uger har der været masser af rygter om, at Mascha Vang og Rasmus Jarlov skulle være gået fra hinanden.

Det er dog ikke tilfældet, fortæller Mascha nu.

- Jeg kender til rygterne, og jeg gider ikke blive ved med at kommentere på det. Vi er stadig sammen, skriver Mascha Vang i en sms til Ekstra Bladet.

Mascha Vang og Rasmus Jarlov har planer om at flytte sammen, men på grund af et travlt hverdagsliv er det endnu ikke sket, og det skulle angiveligt være det der gør, at rygterne om et brud er startet.

Det var i juni sidste år, at Mascha og Rasmus stod frem som kærester, efter at de tidligere på året havde været sammen på den røde løber ved Danish Beauty Awards.

- Ja, vi er kærester. Jeg får helt ondt i maven, når jeg kigger på ham, skrev Mascha Vang på sin blog. Her forklarede hun også, hvad det var, hun så i den konservative folketingspolitiker. - Rasmus er alt andet end tør. Han har rejst hele verden rundt, og jeg synes fandme der er noget rigtig mand over at rende rundt i Amazonas, bestige bjerge og være officer i flyvevåbnet. Fy for satan det er sexet! Der er da ikke noget mere mandigt, end at kunne beskytte sin kæreste, og samtidig have gode værdier og høj moral, skrev Mascha.
Se flere billeder af skønne Mascha i galleriet herunder

Skønne Mascha Vang

null
null

Sponsoreret indhold