Stine Kronborg i smertefuldt uheld: Må have klap for øjet

Stine Kronborg.

Stine Kronborg.

(Foto: Peter Grosen)

Fredag aften endte ganske smertefuld for TV-kendissen Stine Kronborg.

Ved et uheld kom hendes søn til at stikke en finger i øjet på hende, og det gjorde ganske ondt – og efterlod da også så meget skade, at øjet havde brug for lægehjælp.

Det fortæller Stine Kronborg til Ekstra Bladet:

- Leo stak sin finger ind i øjet på mig. Det gjorde selvfølgelig mega ondt, og tårerne løb bare ned ad kinderne på mig. Jeg tænkte til at starte med, at jeg ville gå i seng og prøve at lukke øjnene, og så ville smerten nok aftage, men det gjorde den ikke. Jeg vågnede klokken et i nat, fordi jeg havde så ondt, siger Stine Kronborg til Ekstra Bladet.

Stine Kronborg fortæller, at hun får en masse smertestillende medicin, men at hun stadig har gener på grund af riften. På mandag skal hun til lægen igen, hvor lægen vil vurdere, om øjet heler, som det skal – eller om der skal mere behandling til:

- Hvis det ikke er blevet bedre på mandag, så skal jeg til øjenlægen, og så skal der gøres mere ved det. Jeg ved ikke præcis, hvad der skal ske, men jeg prøver at være fortrøstningsfuld og håber, at det bliver bedre inden da, siger Stine Kronborg til Ekstra Bladet.

Rifter på hornhinden heler typisk helt, men kan dog efterlade ar, som kan give permanent let nedsat syn og blændingsgener.

Desuden oplever nogle, at rifterne vender tilbage – typisk, når man slå øjnene op om morgenen. Det skylder, at hornhindens gennemsigtige hudlag efter skaden ikke sidder så fast som før og derfor rives af, når øjenlåget åbnes.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close