Otte måneder efter fødsel: Stine Kronborg kæmper stadig

Stine Kronborgs søn røg ned fra køkkenbordet.

Stine Kronborgs søn røg ned fra køkkenbordet.

Foto: All Over Press

Stine Kronborg blev mor til en lille dreng i december 2016, og selv om den blonde bodybuilder er vant til at kunne forme sin krop med træning og kost, må hun sande, at det er sværere end forventet efter fødslen af sit første barn.

Det skriver Stine Kronborg på sin blog på realityportalen.dk.

- Det ser ud, som om at mor-hormonerne er lidt sværere at snyde med, end jeg havde forventet. Jeg har i de sidste fire uger været på streng diæt og nyt træningsprogram for at se, om jeg kan komme i "muskelform"-igen. Men fedtet holder bare fast - især på benene, skriver Stine Kronborg i blogindlægget.

Hun beretter om, hvordan fire uger under normale omstændigheder ville have gjort hendes overkrop trimmet og mavemusklerne synlige, og hun ville have smidt et halvt til helt kilo om ugen.

Men efter at Stine Kronborg er blevet mor, har fire ugers fokus på livsstil kun resulteret i et vægttab på et enkelt kilo. Hun vejer stadig det samme, som den dag sønnen Leo Columbus blev født, nemlig 71,4 kilo.

Selv om det overskydende fedt er standhaftigt, afskrækker det dog ikke den stædige fitnessmodel, der i stedet forsøger at vende den nye udfordring som toptrænet kvinde med barn på armen til noget positivt, hun kan dele med andre i samme situation.

- Lige nu vil jeg bare se, hvor mange udfordringer jeg kan løse med ham. Jeg er jo så stædig. Det vil også hjælpe, hvis jeg skal guide andre alenemødre til at få motionen ind, skriver Stine Kronborg i sin blog på realityportalen.dk.

Se billeder af Stine Kronborg i galleriet herunder:

Stine Kronborg (billeder kun af hende)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close