Nyheder30. oktober 2017

Stine Kronborg afslører sit barns far: Det er ikke ham, jeg troede

Hun har hele tiden følt sig sikker på, hvem faren til Leo var, men det viser sig, at hun tog grueligt fejl.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stine_5.jpg
 Foto: All Over Press

Siden Stine Kronborgs søn Leo kom til verden for knap et år siden, har hverken Stine selv eller andre vist, hvem der er far til barnet.

Men det har den 38-årige tv-babe nu fundet ud af. Det skriver hun selv på Realityportalen.dk.

Siden hun blev gravid i starten af 2016, har Stine følt sig sikker på, at hun vidste, hvem faderen var. Men det skulle vise sig at være helt forkert.

- Ham jeg troede, var Leos far, var det slet ikke, ja vildt nok, skriver Stine Kronborg.

Hele mysteriet om Leos far endte i Statsforvaltningen, da Stine ikke havde opgivet en far ved fødsel. Her skulle hun navngive de mænd, hun havde været sammen med to måneder rundt om undfangelsen, og selv om det ikke er mange, som hun selv skriver, så tog hun altså fejl.

Den mand, som Stine hele tiden har troet, var faren, mødte ikke op i Statsforvaltningen, og derfor blev der taget en DNA-prøve fra den anden mand, som Stine havde været sammen med i perioden. Den viste, at han med 99,9 procents sikkerhed er far til barnet.

Og det ændrede Stine og Leos liv fra det ene øjeblik til det andet, da machet viste sig at være Stines gode ven Henry Hansen.

- Det er en kæmpe omvæltning, da jeg jo havde indstillet mig på, at jeg ikke skulle dele ham (Leo, red.) med nogen, eller at han rent faktisk havde en familie. Det er måske en del uoverskueligt lige nu, men hold op, hvor er jeg også lettet, da det viser sig, at Leos far er en af de skønneste personer, jeg kender, lyder det fra denm 38-årige mor.

Der er mange, der har gættet på, at Henry skulle være far til Leo, men det kom altså noget bag på Leos mor.

Se billeder af Henry og Stine her:

Sponsoreret indhold