SE og HØR-pige i "Luksusfælden": Lever af nutellamadder

Trods Ronnies sukkersyge lever parret af hvidt brød med nutella.

Trods Ronnies sukkersyge lever parret af hvidt brød med nutella.

Foto: TV3

Det er faktisk en rigtig dårlig situation, Jill, 23, og Ronnie, 23, står i. De er netop flyttet sammen i en lejlighed i Odense, og alle deres penge forsvinder på mystisk vis hver måned. Og det unge par har erfaret, at det simpelthen er for dyrt at handle ind. Derfor lever de af franskbrødsmadder med nutella - morgen, middag og aften. 

Ifølge Jill har hun også haft så svært ved at få pengene til at slå til, at hun i en periode har modtaget både sygedagpenge og løn. At parret ikke har penge nok, har "Luksusfælden"s eksperter Carsten Linnemann og Mette Reismann dog meget svært ved at forstå. Parret får nemlig udbetalt over 27.000 hver måned.

Parret fortæller eksperterne, at de i en periode på tre uger kun har levet af nutellamadder. I samme periode kan eksperterne se, at parret har brugt 6.200 kroner på mad. Det kan parret slet ikke forstå. Derfor har Carsten Linnemann været ude og hente nutella for det beløb, og det bliver til to indkøbskurve fyldt til randen. 

Den sukkerholdige kost er slet og ret rigtig dårlig for Ronnie især, da han lider af sukkersyge. Derfor irriterer det ham, at han kunne have levet sundere, hvis pengene havde været brugt anderledes.

Alt i alt er regnskabstavlen lidt af en mundfuld for Ronnie og Jill. Især da der tegner sig et billede af, at Ronnie står for meget af overforbruget, selvom både Ronnie og Jill var enige om, at Jill var for god til at bruge penge.

Se klippet, hvor det unge par er ved at have fået nok, herunder:

Ronnie arbejder til daglig som lastbilschauffør, og han kører derfor hver dag til Jylland for at arbejde. Jill arbejder som tjener, men hun bijobber også som nøgenmodel i blandt andet SE og HØR. Jill er heller ikke helt uvandt med TV3, da hun tidligere har medvirket i det nøgne dating-program "Adam og Eva".

Se de frække billeder med Jill her:

Jill Pedersen SE og HØR pige 2016

Afsnittet med Jill og Ronnie i "Luksusfælden" vises i aften klokken 20 på TV3.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close