Luksusfælden8. november 2016

"Luksusfælden": Sønderjysk par afhængig af Tysklandsture

Tina og kæresten Preben fra "Luksusfælden" bor få kilometer fra den tyske grænse. Derfor kører de gladeligt til grænsebutikkerne flere gange om ugen og handler stort ind.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tina_fra_randerup.jpg
 Foto: TV3

Tre kummefrysere fyldt med mad er hvad Tina, 43, og Preben, 50, ligger inde med i deres hus i Randerup i Sønderjylland. Det skyldes de lidt for gode tilbud, der er at finde i grænsebutikkerne, hvor parret snildt kan bruge over 700 kroner på en shoppetur. Og de fortæller, at de gerne tager flere ture om ugen, så derfor er det ikke så underligt, at beløbet stikker af for det sønderjyske par, og at fryserne er fyldt til randen.

Det er egentlig Tina, er der blevet meldt til "Luksusfælden". Det er nemlig hende, der ikke får betalt sin regninger, så hun er kommet i RKI. Det bekymrer kæresten Preben, og særligt fordi Tina nægter at fortælle ham om, hvor store problemerne er.

Der er faktisk rigtig mange ting, som Tina ikke har fortalt Preben. Blandt andet, at fogeden har været forbi flere gange, og at hun giver datteren penge, når han ikke ser det.

Se klippet, hvor hemmelighederne kommer på bordet, her:

Tina får ikke betalt sine regninger og afdrag på de lån, hun har. Alligevel finder hun penge til at give sin 19-årige datter over 5000 kroner om måneden og betale for hendes bil. Shoppeturene til Tyskland er der også altid penge til, ligesom Tina også ryger.

Lasterne er noget eksperterne Mette Reismann og Carsten Linnemann forsøger at få bugt med. Og så insisterer de på, at Tina fortæller Preben om alle de økonomiske problemer, hun har.

Se med i aftenens afsnit af "Luksusfælden", hvor eksperterne kæmper med både overforbrug, afdragsfejl og hemmeligheder mellem deltagerne.

Afsnittet vises klokken 20 på TV3.

null

Sponsoreret indhold