Stina fra "Luksusfælden": Godt at de kom

Stina takker \

Stina takker "Luksusfælden" for at hjælpe hende med økonomien og at få skiftet elevplads.

Foto: TV3

Det holdt hårdt, men 32-årige Stina kunne til sidst få lagt et budget af eksperterne fra "Luksusfælden" Carsten Linnemann og Kenneth Hansen. Selv om det ikke så ud til, at hun nogensinde ville blive gældfri, fik de sat hendes økonomi på ret køl, og Stina er gældfri om 14 år, hvis hun holder sig til budgettet. 

Og nu går det da også fint med at holde sig inden for det stramme budget for den 32-årige kokkelev, der er mor til to.

- Det går fint med at holde budgettet, det synes jeg da. Jeg har da i hvert fald en del penge på kontoen stadigvæk. Jeg arbejder ret meget, så jeg er ikke så meget hjemme. Så jeg har ikke tid til at bruge pengene, haha, det er hvert fald lidt svært at finde tid til det, siger en glad Stina, da SE og HØR fanger hende på telefonen.

I aftenens afsnit af "Luksusfælden" så vi, at Stina mere eller mindre blev tvunget til at flytte fra Korsør og tættere på der, hvor hun havde elevplads nemlig på Orø. Derfor valgte Stina at flytte til Slagelse, hjem til sin far. Hun valgte dog også at skifte elevplads, hvilket viste sig at være en rigtig god idé.

- Jeg var jo i realiteten ved at flytte til Orø jo, men der fandt jeg jo så ud af, at de ikke var godkendt til at have elever. Så jeg mistede lige fem måneder der ovre, fortæller Stina om hendes elevplads på en kro på Orø. I stedet fik hun i programmet en ny kokkeelevplads, som hun stadig har. Og så har hun anskaffet sig en elevplads mere i en tattoo-salon. 

- Det er ikke noget, der giver flere penge lige nu, men det kommer det til, siger Stina. Hun fortæller dog, at de fem måneder, hun spildte på Orø, ikke kan indhentes. Hun er bare taknemmelig for, at hun fik skiftet, inden hun fik spildt mere tid på den ugyldige elevplads.

Stina, der stod med en samlet gæld på 666.000, tøver ikke med at anbefale at medvirke i "Luksusfælden".

- Jeg synes selv, at jeg har fået et overblik over, hvad jeg skyldte og hvorhenne, så jeg synes, at det har hjulpet meget. Det vil jeg helt klart anbefale. Altså, det var jo hårdt, men man fik jo bare åbnet øjnene, kan man sige, siger hun glad.

I dag bor hun som sagt stadig hos sin far sammen med sønnen Sebastian. Datteren Josefine kommer også forbi og bor, når Stina har dage fri i hverdagene.

I programmet så man, at Stina fik en gave af eksperterne. Hun havde nemlig stået stejlt på, at hun ikke ville droppe sit fitness-abonnement, fordi hun var i gang med et heftigt vægttab. Derfor besluttede "Luksusfælden" at belønne hende med et fireårigt fitness-abonnement, så der blev frigivet flere penge til budgettet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close