Luksusfælden22. november 2016

"Luksusfælden": Ekspert kaldt for arrogant skid

I aften i "Luksusfælden" går det heftigt for sig, da Brian og Mette fra Gesten smider programmets eksperter på porten.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_gesten_1.jpg
 Foto: TV3

De har ellers hårdt brug for "Luksusfældens" eksperters hjælp, Brian på 36 og og Mette på 33 fra Gesten.

Sammenlagt har de nemlig en gæld på 1,6 mio. kroner, som de ikke har betalt af på i lang tid. Eksperterne Louise Frost og Carsten Linnemann er ikke længe om at kortlægge det vilde forbrug, der blandt andet tæller 16.500 kroner hver eneste måned på mad og diverse for familien på fire.

Louise Frost fortæller Mette, at hun bliver nødt til at droppe skolen, fordi parrets økonomiske situation ikke kan holde til, at Mette kun modtager SU. Modvilligt melder Mette sig ud af skolen og få i stedet et job på et vikarbereau. Det er noget, der får Brian op i det røde felt, fordi han ikke ser vikarbereauet som en holdbar løsning.

Eksperterne finder også frem til, at parret på fire år har haft 24 forskellige biler. Brian fortæller, at de har aftalt, at de kan aflevere deres nyindkøbte campingvogn tilbage, og få en del af pengene retur. Det er dog en aftale, forhandleren ikke kan genkende.

De mange uoverensstemmelser gør eksperterne skeptiske, og de får til sidst en besked om, at parret ønsker at trække sig fra programmet.

Louise Frost og Carsten Linnemann bevæger sig ud til parret for at høre deres forklaring, og her fortæller Brian blandt andet, at han synes, at Carsten Linnemann virker som en arrogant skid.

Se klippet her:

Om Mette og Brian endegyldigt forlader programmet, eller om de vælger at slutte fred med de to eksperter, kan du se i "Luksusfælden" i aften på TV3.

Sponsoreret indhold