Luksusfælden22. november 2016

Ekspert i "Luksusfælden": Hårdt at blive smidt ud

I aftenens program blev "Luksusfælden"s eksperter Louise Frost og Carsten Linnemann smidt ud, da deltagerne ikke ønskede at medvirke i programmet længere. Det har gjort et stort indtryk på Carsten Linnemann.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_gesten_2.jpg
 Foto: TV3

Det er aldrig nemt at blive hevet op i nakkehårene og indse, at man har forvaltet sin økonomi uforsvarligt.

Det var da også mere, end hvad Mette og Brian fra Gesten kunne klare, og de besluttede, at de ikke længere ønskede at medvirke i "Luksusfælden", selv om eksperterne allerede havde kortlagt deres gæld og belyst deres overforbrug.

Det var åbenbart særligt Carsten Linnemann, der fik trykket på de forkerte knapper hos Mette og Brian, og Brian havde ikke svært ved at bruge mundtøjet og sige, at han syntes, at Carsten var en arrogant skid. Kort efter valgte de to deltagere at sige stop for denne gang, og det var noget, der gjorde indtryk på den ellers garvede ekspert.

- De valgte ikke at forholde sig til deres situation. Men de forholdte sig i det her tilfælde til mig. Og der var det mig, der blev årsagen til, at det ikke lykkedes for dem at gennemføre programmet. Det gjorde selvfølgelig et stort indtryk på mig, også fordi der var små børn i familien, og de kommer til at lide under det her hele deres liv, fortæller Carsten Linnemann til SE og HØR.

Parret fra Gesten forlod nemlig programmet, inden de to eksperter fra "Luksusfælden" kunne præsentere deres nye budget. Derfor fik hverken Carsten Linnemann eller Louise Frost lov til at give råd med på vejen til de to deltagere.

- Det gør indtryk, når vi ikke trænger igennem med budskabet. Jeg tænker, at jeg ville ønske, jeg kunne gøre noget mere for den her familie og specielt for børnene. Men det kan vi ikke. Hvis de ikke vil hjælpes, så kan vi jo ikke gøre noget, forklarer Carsten Linnemann.

Spørger man Mette om, hvorfor parret valgte at forlade programmet, er kritikken dog ikke rettet direkte mod Carsten Linnemann.

- Vi synes, at det hele var for opreklameret. Det har jo kørt i så mange år nu, så det føltes som om, at de jo skulle have noget indhold, og de prøvede at sætte mig og Brian mod hinanden, forklarede Mette.

Og selv om det godt kunne virke som om, at det var Brian, der havde sværest ved at acceptere de sandheder, der blev præsenteret i programmet, så var det en fælles beslutning at stoppe i programmet:

- Jeg er nok bare lidt mere passiv, hvor Brian siger tingene ligeud. Men vi var enige om at stoppe, og vi var enige om, hvorfor vi ikke havde lyst til at være med mere, uddybede Mette.

Efter at Brian og Mette har medvirket i "Luksusfælden", har de dog erkendt, at de skal have hjælp til at få styr på deres økonomi og gæld. Derfor har de kontaktet et privat gældsrådgivnings-firma, der kan yde den samme hjælp, som eksperterne fra "Luksusfælden" kan.

- Planen er, at vi skal have dem til at hjælpe os, så vi kan få lagt et ordentligt budget og begynde at betale af på vores gæld, fortæller Mette.

Mette er desuden startet på den 10. klasses-uddannelse igen, som hun meldte sig ud af i programmet.

Sponsoreret indhold