Drama i "Luksusfælden": Eksperterne udvandrede

Eksperterne i \

Eksperterne i "Luksusfælden" fik nok af Jill og Ronnies dårlige dømmekraft, og de forlod derfor parret uden at give dem et budget.

Foto: TV3

Suppedasen, Jill og Ronnie befandt sig i, var tyktflydende. Eksperterne gjorde alt for at skære problemerne ud i pap for det unge par bosat i Odense, og til sidst så det ud som om, at pointen var sevet ind. Det var dog desværre ikke tilfældet, og derfor valgte eksperterne Carsten og Linnemann og Mette Reismann at sige farvel og tak.

Jill og Ronnie, begge 23 år, havde fået af vide, at de havde en gæld på 451.000 og et overforbrug på 9.500 kroner hver måned. Derfor lød dommen, at de begge blev nødt til at sælge hver deres bil, at kvitte smøgerne og at stoppe med at bruge penge på fornøjelser. 

Det betød, at Ronnie blandt andet skulle finde et nyt arbejde - og derefter sige det gamle job i Jylland op.

Da eksperterne mødte op hos det forventningsfulde par, havde de dog ikke overholdt deres del af aftalen. Parret havde nemlig brugt næsten 8.500 kroner på diverse, selvom eksperterne havde begrænset deres forbrug til 1.900 kroner. Desuden havde Ronnie sagt sit job op og afleveret sin nye bil tilbage, uden at have fået et nyt arbejde. Derfor stod han nu som arbejdsløs.

Parret kunne dog ikke selv se noget galt i, at de havde håndteret tingene som de havde. De mente, at de havde haft brug for at bruge pengene for at redde deres forhold. 

Eksperterne var langt fra tilfredse, og særligt Mette Reismann havde svært ved at forstå, hvad det unge par havde tænkt på. Eksperterne kan nemlig ikke lave aftaler med kreditorer om at reducerer parrets gæld, når de ikke er i stand til at minimere deres forbrug. 

Derfor kunne eksperterne heller ikke lægge et budget for parret, og derfor valgte de at forlade det lamslåede par, der efterfølgende godt kunne se, at problemet var selvforskyldt.

Særligt Ronnie, der havde flere vredesudbrud i løbet af programmet, kunne godt se, at de økonomiske udfordringer stammede fra ham selv. 

- Det er min egen fejl, at "Luksusfælden" vælger at gå ud og stoppe her. At jeg ikke har været mand nok til at sige, at vi blev nødt til at tage os sammen, sagde Ronnie blandt andet i slutningen af programmet.

Efterfølgende har Ronnie og Jill dog angiveligt begrænset deres forbrug, så de nu kan betale deres kreditorer tilbage. Det går dog langsomt fremad, da Ronnie stadig ikke har fundet et nyt arbejde.

Jill, den ene deltager i programmet, er blandt andet SE og HØR-pige.

Du kan se lidt frække billeder af hende herunder:

Jill Pedersen SE og HØR pige 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close