Reality 24. maj 2019

"Love Island"-Emilie åbner op om brud

For knap en uge siden afslørede Emilie Thorup Schwabe, at hun er blevet single igen efter et forhold på fire måneder. Nu taler den blonde skønhed fra realityprogrammet "Love Island" ud om det hårde brud, som har påvirket hende meget
Foto: Dan Mariegaard

Danmark lærte for alvor Emilie Thorup Schwabe at kende, da hun deltog i TV3-hittet "Love Island", hvor hun fik til opgave at finde kærligheden for rullende kameraer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den blonde babe forlod dog programmet uden gevinst, men da hun kom retur, gik der ikke længe, før hun fandt sig en kæreste. TV-godten faldt pladask for Oliver, som hun hurtigt gjorde det officielt med.

For knap en uge siden afslørede Emilie så, at hun ikke længere danner par med Oliver. Over for SE og HØR bekræftede den langbenede skønhed, at hun er single.

Årsagen til bruddet ville realitydeltageren ikke ud med på daværende tidspunkt, men nu åbner hun en smule op for, hvordan hun har det. Det gør hun i et følsomt indlæg på sin blog.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Dan Mariegaard

Emilie Thorup Schwabe var meget populær i realityprogrammet "Love Island" (Foto: Dan Mariegaard)

- Jeg har de bedste mennesker omkring mig, som passer på mig, får mig til at grine, men jeg er ødelagt indeni, og kan ikke rigtig se en mening med noget lige pt. Jeg føler, at gulvtæppet er blevet flået væk under mig, og dét at jeg skal til at skabe mig et helt nyt liv, kan jeg slet ikke klare tanken om, når det eneste jeg vil, er en fremtid med Oliver, skriver Emilie ærligt.

Man skal ikke læse mange af skærmgodtens følelsesladede ord, før man får et indtryk af, at hun virkelig er ked af, at forholdet med Oliver kun varede fire måneder og ikke for evigt.

- Bevares, jeg ved godt at jeg ikke er nem at leve sammen med, men Oliver gav mig en følelse af, at jeg var på vej i den rigtige retning, han har lært mig så meget om mig selv, udfordret mig og været en stor faktor i min personlige udvikling, fortsætter Emilie i sit indlæg.

Emilie og Oliver havde kendt hinanden i noget tid, inden de blev kærester. Faktisk afslører hun i sit blogindlæg, at hun havde brændt ham af flere gange, før de tog på en rigtig date.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Dan Mariegaard)

Der er helt sikkert mange fyre, som gerne vil overtage Olivers plads som Emilies kæreste (Foto: Dan Mariegaard)

Den kom i stand ved at Emilie tog sig mod til at sige hej til Oliver på Joe & The Juice, hvor han arbejdede. Siden tog det hurtigt fart, men nu er alt igen fortid.

- Jeg mister ikke bare min elskede, min kæreste – jeg mister min bedste ven, og selvom vi har aftalt, at vi skal forblive venner, så bliver det aldrig rigtig det samme. Mit hjerte er knust i tusinde stykker, og nu skal jeg samle dem op igen, én efter én, lyder det hjerteskærende fra den nykårede single-sild.

Det forhenværende par nåede at bo sammen i Olivers lejlighed, men det er også slut nu. Emilie har allerede været ude på de sociale medier og efterlyse et sted at bo.

Den blonde realitydeltager og influencer skriver til sidst i sit indlæg, at hun agter at holde årsagen til bruddet for sig selv.

- Den fulde årsag til vores brud, vil vi gerne holde personlig, da jeg som I nok ved, værner om mit helt private liv, slutter Emilie indlægget af. 

Se Emilie lege "Jeg har aldrig..." i videoen:

Sponsoreret indhold