Love Island28. marts 2019

"Love Island"-Emilie langer ud efter Skintek: Det virker overhovedet ikke

Emilie har haft en virkelig dårlig oplevelse med Skintek, som rigtig mange influencers reklamerer for på de sociale medier
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-03-27_kl._16.17.32.png
 Foto: Dan Mariegaard

Det er blevet populært at reklamere for Skintek-produkterne, der angiveligt fjerner urenheder i huden, på de sociale medier. Flere realitydeltagere og influencers er ikke blege for at fortælle deres følgere, at de er meget tilfredse med produkterne - indtil nu.

Emilie Thorup Schwabe, kendt fra "Love Island", er nemlig ikke én af dem, som er tilfreds med produkterne. Faktisk gjorde Skintek-produkter hendes hud værre, og hun mener, at det er vigtigt, at man også sætter fokus på, når produkter ikke fungerer.

- Det virkede overhovedet ikke. Jeg testede produkterne i tre-fire dage, hvor jeg tænkte, at sugeevnen ikke virkede overhovedet. Den tog slet ikke noget ud, og de siger jo, at man suger urenhederne ud, men det gjorde den ikke. Det endte med, at jeg fik blå mærker eller sådan nogle små sugemærker i ansigtet. Og børsten gjorde, at min hud blussede helt op.

https://imgix.seoghoer.dk/emilie.jpg
 Foto: Privat

Emilie efter brug af Skintek-produkterne (Foto: privat)

Emilie mener, at det er vigtigt at fortælle om den dårlige oplevelse, fordi hun ønsker at bibeholde sin troværdighed - og så er pengene underordnet.

- For mig er det vigtigste, at jeg bevare min troværdighed. Penge er ikke alt, og jeg synes, at det er vigtigt at sætte fokus på. Min aldersgruppe er helt ned til 13 år, og jeg synes bare, at det er synd, hvis de skal bruge deres hårdtoptjente penge på et produkt, som ikke virker. For det er jo ikke billigt. Det kan godt være, at man kan give en rabatkode på 30%, men du betaler jo stadig omkring 800 kroner for produkterne. Og det er mange penge, siger hun.

Emilie fortæller, at man, når man reklamerer for Skintek, er provisionslønnet. Det vil sige, at man får penge ind, hver gang en person køber et Skintek-produkt med éns rabatkode. SE og HØR har tidligere skrevet, at de kendte får 200 kroner for hvert salg. Emilie opfordrer til, at influencers ikke blot tænker penge, men også tænker troværdighed.

- Det kommer jo lidt nemt, når man har været med i et realityprogram. Pludselig har man 50.000 følgere, og så er det måske nemmere ikke at være så kritisk, når man kan tjene penge på at reklamere for alle mulige produkter, end hvis du virkelig har kæmpet og arbejdet dit eget brand op fra starten. Og det synes jeg bare er vigtigt at være ærlig omkring. Jeg vil gerne bevare min troværdighed, understreger hun.

Emilie fortæller også, at hun ikke kan sige, om det blot er hendes hud, der ikke samarbejder med Skinteks produkter. En anden "Love Island"-deltager har nemlig sagt, at produkterne virkede for hende, og at det måske var, fordi Emilie ikke gjorde det hårdt nok, så det forsøgte hun. Men dét gjorde heller ikke noget godt.

- Det resulterede bare i, at jeg slog helt ud. Normalt døjer jeg med uren hud, men slet ikke den grad her, og det blussede så voldsomt op efter brug af Skinteks produkter, siger hun.

Skintek: Vi har 11.000 tilfredse kunder i danmark

SE og HØR får fat i Sebastian Gaardsøe, som er medejer af Skintek og forholder ham den kritik, Emilie kommer med af produkterne.

- Det er ikke et enestående tilfælde. Selvfølgelig er det ikke det. Vi har en tilfredshedsgaranti, så hvis folk ikke er tilfredse, kan de sende produkterne retur. Vi har 11.000 tilfredse kunder i Danmark alene, og der er selvfølgelig nogle, det virker bedre for end andre, siger han til SE og HØR.

Tilfredshedsgarantien består i, at Skintek giver 14 dages 100% tilfredshedsgaranti eller pengene retur. Til spørgsmålet om Skintek har dokumenteret, at deres produkter virker, svarer Sebastian Gaardsøe:

- Vi har 11.000 tilfredse kunder i Danmark. Det vil jeg mene er dokumentation i forhold til, at det gør en reel forskel. Jeg bruger også produkterne selv.

SE og HØR har fundet en "5 in 1 electric facial cleansing brush" og "electric blackhead remover" på Ebay til mellem fem og 15 pund, svarende til mellem lige under 50 og lige over 130 danske kroner.

Det er en del billigere end Skintek-produkterne, der koster 799,95 kroner for cleaneren og 629,95 for brushen. Men hvordan adskiller Skintek-produkterne sig fra Ebay-produkterne? Det spørger vi også medejer af Skintek, Sebastian Gaardsøe, om, og han svarer:

- Der findes adskillige vacuum-sugere, som kan suge hudorme. Vores er udviklet med en firetrins-sugefunktion. Det er jo en hudstøvsuger, så du kan godt få et blåt mærke, hvis du suger for meget det samme sted, og det er derfor, at vores er udviklet med en firetrins-sugefunktion, så folk med sensitiv hud også kan bruge den - så kan de bruge den med en lavere sugestyrke. Det er en måde, vi differentiere os på. Vi forsøger at imødekomme aspektet med, at det ikke er alle, som har lige sensitiv hud, og vi vil gerne tilbyde et produkt til alle, svarer han.

Emilie har nu frasagt sig aftalen med Skintek og tilbudt at sende produkterne tilbage, fordi hun, med egne ord, overhovedet ikke vil have produkterne på sit badeværelse.

Sponsoreret indhold