Reality15. maj 2019

"Paradise"-Jonass bekræfter flirt med "Love Island"-Ida

Jonass Jannec Jensen fra dette års sæson af "Paradise Hotel" er en særdeles eftertragtet herre i det populære realityshow. Og efterspørgslen på den muskuløse trussetyv ser ud til at fortsætte herhjemme
https://imgix.seoghoer.dk/20181011_wen_-_jonass_16.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Hvis man ser "Paradise Hotel" i år, så kan man ikke komme uden om, at Jonass Jannec Jensen er den mest populære af fyrene. De sidste tvivlere gjorde han til skamme i går, da han vandt "Mr. Paradise"-konkurrencen.

null

Men det er ikke kun på det luksuriøse hotel, at Jonass er populær. Herhjemme i Danmark ser det ud til, at reality-fyren kan vælge og vrage mellem mange smukke kvinder.

Nu kan der dog være en anden realitydeltager, der har fået skovlen under den veltrænede makker. Det afslørede han for nylig over for SE og HØR.

På Instagram har man nemlig kunnet se, at Jonass er begyndt at se en hel del til "Love Island"-godten Ida Søjborg. Og det er ikke helt tilfældigt, indrømmer "Mr. Paradise".

I videoen fortæller Jonass og sin flirt med Ida:

Artiklen fortsætter under videoen...

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

- Det er nok ikke nogen hemmelighed, at Ida og jeg ser en del til hinanden i øjeblikket, afslørede Jonass, da han for nylig var på besøg i studiet hos SE og HØR sammen med sin partner på hotellet, Camilla Nederby.

Emnet kom op lidt tilfældigt, da netop Camilla fortalte, at hun og Ida Søjborg lige nu går og overvejer, om de skal flytte sammen. Og det ledte hurtigt opmærksomheden hen på Jonass, som dog virkede til at have forberedt sig på spørgsmålet om sit kærlighedsliv.

- Vi ser hinanden, men det er ikke noget vildt og voldsomt. Vi er ikke kærester, slog Jonass fast inden SE og HØRs journalist noget kækt kom med et opfølgende spørgsmål.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20181018_dm_love_island_2018_ida_soejborg_037.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Ligesom Jonass er Ida Søjborg også rigtig flot skåret (Foto: Dan Mariegaard)

I knalder bare?

- Det ønsker jeg ikke at kommentere på, svarede Jonass med et stort smil på læberne.

Biseksuelle Ida Søjborg debuterede på TV, da hun medvirkede i realityprogrammet "Love Island", hvor hun nåede hele vejen til finalen med Jonas Korsgaard, som hun senere hen blev kærester med.

Det forhold holdt - ligesom resten af kæresteparrene fra "Love Island" - dog ikke i længden. I dette tilfælde var der en masse snak frem og tilbage, hvor en vis dramaelsker i form af Fie Laursen også denne gang var indblandet.

Nu kan det dog være, at Ida har fået skovlen under endnu et reality-hug. I hvert fald ville de to smukke TV-stjerner uden tvivl danne et smukt par, hvis de når så langt.

Se et sjovt interview med Ida til Reality Awards, efter hun havde drukket en halv flaske shots:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold