Love Island14. januar 2019

"Love Island"-Emilie: Her er sandheden om mit exit

Emilie Thorup Schwabe forlod pludselig "Love Island" i efteråret. Nu fortæller hun sandheden bag sit exit
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20181018_dm_love_island_2018_emilie_schwabe028.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Det kom som lidt af et chok, da Emilie Thorup Schwabe forlod "Love Island" i foråret.

På det tidspunkt fortalte Emilie og TV3, at Emilie selv havde valgt at forlade programmet.

Nu fortæller hun dog selv en anden version af historien. Hun blev nemlig tvunget til at forlade programmet, fortæller Emilie på Instagram.

- Jeg føler, at jeg behov for at fortælle, hvordan det rigtigt hænger sammen. At jeg ikke selv valgte at forlade "Love Island". At jeg blev tvunget ud af "Love Island", siger Emilie på sin Instagram-story.

- Det er fucking hårdt, og jeg har gerne ville fortælle jer det. Jeg føler ikke, at jeg nåede at tage beslutningen selv, siger hun til sine følgere.

I videoen fortæller hun også, at produktionen valgte at hive det faktum, at Emilie tidligere har haft en spiseforstyrrelse op som grund til, at hun skulle forlade programmet.

Hun mener også, at hun har fået mundkurv på af TV3.

- Og det der sker, da jeg sidder i bilen på vej til det andet hotel, der ringer den presseansvarlige fra TV3 og siger, at vi selvfølgelig bare siger, at det er personlige årsager. Jeg føler, at jeg får decideret mundkurv på, siger Emilie i videoen.

Hun siger samtidig, at der nok er en grund til, at TV3 har valgt ikke at vise øjeblikket, hvor hun forlader villaen.

– Der er jo heller intet ved mit exit, der blev filmet, og det er jo også fordi, det simpelthen er sådan en rådden måde, jeg blev smidt ud på. Jeg har villet fortælle det her, siden jeg kom hjem, men jeg har ikke følt, at jeg måtte. Jeg har dog besluttet mig for at gøre det alligevel, så jeg kan se mig selv i øjnene igen, siger Emilie på Instagram.

Hos TV3 mener de, at de har forsøgt at efterleve Emilies ønsker og behov.

-Det vil altid være en høj prioritet for os, at vores deltagere trives, når de optager til et af vores tv-programmer, og hvis vi føler, at dette ikke er tilfældet, så handler vi. Vi har efter bedste overbevisning forsøgt at efterleve Emilies ønsker og behov i forløbet, som vi altid gør med vores deltagere, skriver Mette Barnes, Head of Communications, NENT Group Denmark, i en mail til SE og HØR. Den forklaring giver Emilie dog ikke meget for. - Så skulle de jo bare have været ærlige fra start af. Jeg føler ikke, at det blev kommunikeret ordentligt ud. Jeg følte, at det var fordi, der stod noget bedre i kulissen og ventede, fortæller Emilie til SE og HØR, da hun hører, den forklaring, som TV3 kommer med.
null
null

Sponsoreret indhold