Emilie fra ”Love Island” har fundet kærligheden

(Foto: Dan Mariegaard)

Som de fleste ved, blev det ikke til noget længere ophold eller meget kærlighed i ”Love Island”-villaen for Emilie Schwabe i programmets første sæson.

Der gik dog ikke længe, fra hun igen fik dansk grund under fødderne, til kærligheden var fundet.

- Med kærligheden er det gået meget godt! Jeg er begyndt at se en fyr, som jeg faktisk kendte før, jeg var med i ”Love Island”, men som jeg måske havde overset, fortalte Emilie til SE og HØR under Reality Awards i fredags, hvor hun også kunne høste en pris som ”Årets newcomer” i dansk reality.

I sin tid på kærlighedsøen dannede hun par med Nikolaj, men romancen endte ikke videre positivt. Den bratte afslutning kunne dog give plads til en ny fyr i Emilies liv.

- Den følelse, jeg havde, da jeg kom hjem, var slet ikke den samme, som jeg havde nede i villaen. Jeg synes, det var rigtigt fint, det mig og Nikolaj havde, men jeg må være ærlig og sige, at han slet ikke er min type herhjemme, fortæller Emilie, der var kæk og hurtigt opsøgte sin tidligere flirt.

- Jeg tog ind til hans arbejde på Joe and the Juice og sagde hej dagen, efter jeg kom hjem fra ”Love Island”, og så gik der nogle dage, så spurgte han mig ud. Jeg havde nogle ting, jeg gerne ville tale ud med ham, fordi jeg aflyste en aftale, vi havde tre dage inden, jeg skulle afsted til ”Love Island. Det havde jeg ikke fortalt ham, at jeg skulle, så han fik lidt et chok, da han så mig på TV, lyder det fra baben, som har været sammen med sin juicer Oliver lige siden.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Ikke ”kærester”

Selvom parret har set hinanden, siden Emilie kom hjem fra øen, så har de ikke fået kæreste-titlen endnu:

- Jeg vil ikke sige, vi er kærester endnu, for jeg vil ikke forhaste noget. Gode ting, de tager tid, men vi er på vej derhen, og vi er meget seriøse. Jeg har ikke lyst til at se andre, og jeg tænker ikke på andre. Jeg er meget forelsket i ham, fortæller den smukke realitystjerne.

Der er dog ingen tvivl om, det var godt for kærligheden at være med i ”Love Island”.

- Vi snakkede faktisk om det, jeg og Oliver. Jeg tror ikke, vi kunne havde haft et godt forhold, hvis jeg ikke tog afsted. Han har oplevet nogle ting i den lille måned, jeg var væk, og ”Love Island” har gjort, at jeg er kommet et andet sted hen i mit liv, siger Emilie, der altså ikke fortyder at have deltaget i programmet.

Hun har dog ikke ligefrem et nært forhold til de andre fra villaen, efter de alle er kommet tilbage til kolde Danmark.

- Jeg har selvvalgt trukket mig fra ”Love Island”-teamet. Jeg snakkede med nogle få, men jeg har valgt at trække mig, fordi jeg synes, meget af det er gået op i hat og briller, og jeg har ikke lyst til at blive associeret med dét. Jeg snakker med dem, som vil mig det bedst, og dem jeg ved stikker mig i ryggen, dem har jeg ikke lyst til at tale med, fortæller den nyforelskede realitybabe og fortsætter:

-  Jeg snakker med Ida og Rasmus, fordi vi er i samme management, men jeg vil bare gerne have ro på mit liv og ikke leve i den der bobbel af reality.

Der er heller ingen kontakt mellem hende og ”Love Island” partneren Nikolaj herhjemme i de nordiske himmelstrøg.

- Jeg snakkede med ham lige da vi kom hjem, men jeg vil sige, at jeg overhovedet ikke har noget til fælles med ham den dag i dag. Vi snakker ikke sammen, afslutter Schwabe, som arbejder i Sats og på på sigt forhåbentlig bliver officiel med sin juicer Oliver.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close