Linse og Didde hylder Nicki Bille: Vi er dine største fans

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Der er dømt weekendhygge for de to gode veninder Linse Kessler og Didde Skjelmose, som sammen holder coronavenlig sleepover hos sidstnævnte i Vamdrup. 

Sammen ser de de nyeste afsnit af deres eget populære program "Familien fra Bryggen" på TV3, men der er også blevet plads til en lille afstikker til den konkurrerende kanals dokumentarserie om den tidligere landsholdspiller Nicki Bille. 

- Åh, nej, jeg har ikke andet end godt at sige.. Du er så god, starter Didde Skjelmose på Linses story på Instagram, før hun erklærer: 

- Jeg elsker dig fandme. Jeg er din største fan.

- Det er jeg også, siger Linse. 

Det er Didde, der har anbefalet sin veninde Linse til at se programmet om den skandaleramte fodboldspiller, som i serien der blot hedder "Nicki Bille" kæmper med både alkohol, retssystem og muligheden for at se sin søn. 

- Det er simpelthen fantastisk, at du har lavet det program. Eller I - dig og din produktion. Det er vigtigt for dig, og det er vigtigt for rigtig mange, der sidder derude, fortæller Linse, som også tagger Nicki Bille i hyldesttalen. 

I løbet af seriens syv afsnit fortæller Nicki Bille om de år i hans karriere, hvor det hele handlede om ganske andet end fodbolden, som ellers har været hans store passion altid. For første gang får seerne historien om december-natten i 2018, da Nicki blev skudt i sin højre arm til en fest i hans eget hjem. 

Selv har 32-årige Nicki Bille taget godt imod de to veninders varme tanker og pæne ord. På sin egen Instagram svarer han med både hjerte- og sol-emojis. 

"Ih, hvor det dog varmer mit hjerte. Hold kæft, hvor er I skønne I to," skriver han. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close