Reality 23. april 2020

Geggo og Cengiz’ babylykke: Gravid i første hug

Til sommer bliver Geggo og Cengiz’ 4-årige datter Alba storesøster til en lillebror eller -søster, og det er noget at se frem til i coronakrisen
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Smilene er store hjemme hos Brygge-familien i øjeblikket.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For 2020 har ikke kun budt på Brygge-baben Geggos 30-årsfødselsdag, der dog måtte fejres lidt alternativt på grund af coronavirus. Dog var der den helt store kærlighedserklæring fra hendes elskede mand til hende:

– I dag bliver den her skønhed 30 år! Og jeg er så stolt over, at jeg kan kalde hende min kone og mor til mit barn (snart to). (...) Og hold nu kæft, hvor er du stadig lækker! Du ligner sgu en på 25, skrev han til hende på Instagram.

Også parrets første bryllupsdag er lige om hjørnet, og ikke mindst er det 17. gang, vi spændt kan følge med i TV3’s helt store trækplaster ”Familien fra Bryggen”, når serien i dag igen er på skærmen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

– Vi skal igennem en følsom og lidt trist tid for mig, fest og farver, scanninger – også af køn, og selvfølgelig en masse kærlighed og humor. Jeg har glædet mig meget til at vise jer denne her sæson, hvor vi går ret tæt på, siger Geggo om 17. sæson af serien. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Men året er slet ikke færdigt med store begivenheder for hele familien på Bryggen, når Geggo og Cengiz, 28, igen bliver forældre til sommer og bliver en familie på fire.

Projekt baby-dreng

Cengiz er omringet af kvinder, og derfor er det særligt vigtigt for ham, at familiens næste medlem bliver en dreng.

Derfor har han fundet på en helt speciel teknik, som skal sikre datteren en lillebror.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV3)

Den lille familie i 2016, da Alba endnu var lille. Hun er lige blevet fire år, og til sommer bliver hun storesøster, når mor Geggo har termin på mandens fødselsdag.  (Foto: TV3)

– Jeg har en teori om, at måden, man laver en dreng på, er, at man skyder den ud på ægløsningsdagen. For alle sædceller, der kommer ud af en mand, er drengebørn, men ligger de derinde, hvis de ikke bliver befrugtet, så bliver de til piger. Derfor skal man gøre det på ægløsningsdagen, for så hiver æggene fat, og så bliver det en dreng, lyder det fra Cengiz i programmet, om den ikke videnskabeligt dokumenterede teknik.

I dag ved Cengiz dog godt, om teknikken bar frugt. Parret var nemlig til kønsscanning i slutningen af februar, hvor han fik at vide, om det var en dreng eller pige. Siden fik han også uheldigvis afsløret kønnet for Geggo, der ellers gerne ville trække spændingen ud.

Alene til scanning

Med et vellykket projekt-baby er lykken derfor stor i det lille hjem, selv om det også er en svær tid for parret med coronaregler i sundhedsvæsenet.

Geggo måtte nemlig for nylig tage til den vigtige misdannelsesscanning alene, mens Cengiz og parrets datter, Alba, spændt måtte vente i bilen.

På grund af smittefaren for corona må gravide kvinder nemlig ikke længere have deres partnere med til scanning på hospitalet.

– I går var vi (eller jeg) til misdannelsesscanning, og der var liv og glade dage og en baby, som ser sund og rask ud uden nogen tegn på misdannelser, skrev Brygge-baben på sin Instagram-profil efter scanningen.

Men om den lille sommerbaby bliver en dreng eller pige, må vi andre dog stadig vente med at få svar på.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Nent Group)

Den sjove familie er tilbage, og Linse og Didde venter også i spænding på den lille ny Brygge-baby. (Foto: Nent Group)

Du kan følge med i Geggos graviditet og resten af familien, når den 17. sæson af ”Familien fra Bryggen” har premiere på TV3 og Viaplay torsdag den 23. april.

Sponsoreret indhold