Familien fra Bryggen 26. december 2019

Linse Kessler: Det er slut - dropper stort projekt

Linse Kessler fortæller nu, at hun efter nøje overvejelser har droppet sit restaurant-eventyr, Veganski
(Foto: Mikael Rieck)

Julen har ikke kun været fyldt med god mad, gaver og familiehygge hos Linse Kessler.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Familien fra Bryggen”-dronningen har med egne ord også haft utrolig megen alenetid, som hun har brugt på at tænke. Og nu har tænkepausen fået den 53-årige Brygge-dronning til at tage en stor beslutning:

Hun har valgt at stoppe det restaurant-eventyr, den veganske take-away-restaurant Veganski, som hun sidste år søsatte.

Det skriver Linse Kessler på sin instagram-profil:

- Disse dage har for mig været guld og erkendelse, og en pokkers gennemtænkt beslutning er truffet, skriver Linse Kessler, inden hun spørger, hvilke ting i livet hun brænder for – og ikke brænder for:

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Privat)

Nogle af retterne, der skulle være serveret. Foto: Privat 

- Mine hunde, min Familie, min støtte webshop (fond til dyr i nød), at lave Tv programmer, samt de mange oplevelser igennem det, mine venner, og mit nyeste projekt ‘Lenina Coleman’. Ja, der mangler noget, som til start var pissefedt, men som jeg må indse, er blevet en hovedpine i stedet... Veganski blir desværre sorteret fra, skriver Linse Kessler, inden hun tilføjer:

- Det hænger bare slet ikke sammen, og det er ikke hyggeligt, fortæller hun videre.

Vis dette opslag på Instagram

Vedr valg i livet. Jeg har, pga Julen og en heftig lang influenza, haft utrolig meget tid alene i mit hus (selvfølgelig med mine hunde). Den tid har vist sig, at være meget vigtig. Når man er bygget som mig, kører man altid med 400 km i timen, når det kommer til ideer, iværksætteri, arbejde, aftaler, møder osv, det er faktisk ganske godt, man skal bare ikke sætte alt for mange skibe i vandet af gangen, og den fejl har jeg lært af. Disse dage har for mig været guld og erkendelse, og en pokkers gennemtænkt beslutning er truffet. Hvilke ting i mit liv elsker jeg og brænder for ? Mine hunde, min Familie, min støtte webshop (fond til dyr i nød), at lave Tv programmer, samt de mange oplevelser igennem det, mine venner, og mit nyeste projekt ‘Lenina Coleman’Ja, der mangler noget, som til start var pissefedt, men som jeg må indse, er blevet en hovedpine istedet .. Veganski blir desværre sorteret fra. Det hænger bare slet ikke sammen, og det er ikke hyggeligt. Min første tanke var : Aj hvor er det flovt at springe fra, jeg skuffer alle de søde folk som har glædet sig, for helvede Linse... Ja, men er det egentlig ikke bare skide fornuftigt, at sige fra FØR åbning, end EFTER åbning (og nyt mavesår) Jo, det er ihvertfald ! Kære jer som så fint har støttet op, TAK Goddag til FOKUS og farvel til unødvendige spekulationer Ideen med Veganski take away er en rigtig god ide, hvis man selv har tid til at arbejde der, og skulle der sidde nogen og tænke hmmm, så siger I bare hvis I vil ha’ logo’et. (Gratis selvfølgelig) Jeg har talt med den sødeste Polske kvinde, og hun kommer og kigger på Veganski imorgen, hun vil åbne en Polsk take away Tak for opmærksomheden.

Et opslag delt af Linse Kessler (@linsekesslerofficiel) den

Take-away-restauranten, der ligger på Amagerbrogade, skulle efter planen være åbnet til december, men åbningen er flere gange blevet udsat.

Nu er eventyret så helt droppet, fortæller Linse.

- Min første tanke var: Aj hvor er det flovt at springe fra, jeg skuffer alle de søde folk som har glædet sig, for helvede Linse... Ja, men er det egentlig ikke bare skide fornuftigt, at sige fra FØR åbning, end EFTER åbning (og nyt mavesår). Jo, det er hvertfald, fortæller en ærlig Linse Kessler nu på sin instagram-profil.

Linse Kessler oplyser, at den polske dame, som hun har arbejdet sammen med, nu vil åbne et polsk take-away-sted i stedet for. 

 

Sponsoreret indhold