Linses nye eventyr: Hylder Lebbe-Lone

I løbet af \

I løbet af "Familien fra Bryggens" 17 sæsoner har Linse, 54, udsat Lebbe-Lone for lidt af hvert – til både sin egen og resten af Danmarks begejstring.
Nu vil hun tjene penge på venindens bramfri tone.

(Foto: Thomas Sjørup)

Linse Kessler er endnu ikke skræmt af sine tidligere mislykkede iværksættereventyr – som takeaway-restauranten Veganski og hendes Bed & Breakfast i Spanien.

Begge projekter, der måtte lukke med et minus på kontoen.

Således kaster hun sig ud i endnu et eventyr, hvor hun prøver at score kassen ved at sælge "billigt lort" på sin nye webshop, cheapshit.dk.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Lone var hurtig til at sætte sig i tatovørens stol i sæson tre, da Linse gav hende lov til at få tatoveret Linses underskrift.
Og så var Lones kærlighed til Linse foreviget på armen. (Foto: TV3)

Og Linse håber især, at en hyldest til den ikoniske Brygge-karakter Lebbe-Lone vil sætte fut i fejemøget.

Et tilfældigt møde

Ved et rent tilfælde gjorde Lebbe-Lone sit indtog i TV3-succesen "Familien fra Bryggen" helt tilbage i den første sæson fra 2011, da hun cyklede forbi Moppers vindue og fangede Linses opmærksomhed.

De få minutter, som seerne fik med Lones karakteristiske hæse og mørke stemme, gjorde det klart for både familien og produktionen, at hun var nødt til at være med i programmerne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Også Geggo, 30, nyder Lebbe-Lones selskab og sprøde røst, når hun gør Bryggen usikker. (Foto: NENT Group/Viaplay)

Senere har Linse udtalt, at Lebbe-Lone hurtigt blev danskernes favorit – nok mest på grund af sine ucensurerede udtryk og citater.

Citater, der i dag har fået en helt særlig plads i Linses nye forretningside.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Lebbe-Lone, 56, er kendt blandt alle på Bryggen, og hendes ligefremme facon og gakkede citater gjorde hende hurtigt til Danmarks darling.
– Hvorfor er der mere lort end lagkage i verden? Fordi der er flere røvhuller end konditorer, har Lone bl.a. fremturet. (Foto: TV3)

– Hun har altid en eller anden måde, hun kan få os allesammen til at grine på, og det er hendes citater, hendes vidunderlige, fuldstændig kuleskøre citater.

Jeg elsker dem, fortæller Linse i det nyeste program af "Familien fra Bryggen".

Køb mit billige lort

Netop derfor har ingen anden end Lebbe-Lone fået en helt særlig hyldest på Linses nyeste webshop; to specialdesignede T-shirts med Linses favoritcitater.

– Hvis du er til S/M og spanking, så tag med Lebbe-Lone på camping, lyder det kække citat på den ene af de to T-shirts, som Linse præsenterede i en video på sin Instagram for at fejre åbningen af shoppen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Endnu et af de kulørte citater fra Lebbe-Lone har fået sin plads i Linses nye webshop. (Foto: Privat)

"Lone-bluserne" til 149 kr. ligger da også i en noget anden priskategori end de resterende varer på shoppen, som næsten alt sammen er restpartier fra andre virksomheder for at skåne miljøet, da tøjet ellers ville blive brændt, fortæller Linse til SE og HØR.

Alligevel går både bluserne og alle de andre varer som varmt brød.

– Vi solgte for 74.000 kroner bare det første døgn, lyder det fra den storbarmede Brygge-dronning.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close