Se det frække klip: Sådan kom Lebbe Lone med i ”Familien fra Bryggen”

Lebbe Lone gjorde sin entré i programmet på en noget lystig måde...

Lebbe Lone gjorde sin entré i programmet på en noget lystig måde...

(Foto: TV3)

Selv om programmet hedder ”Familien fra Bryggen”, møder vi også andre skøre og skønne mennesker i det populære TV3-program.

En af dem er den rapkæftede og hurtigsnakkende Lone – bedre kendt som Lebbe Lone.

Men det var faktisk slet ikke meningen, at hun skulle være med i programmet. Det skete ved et rent tilfælde, da Lebbe Lone nærmest gjorde sig selv til hovedperson midt under optagelserne af programmet.

Det fortæller Linse og Geggo i det nye Viafree-program ”Best of Bryggen” – et program der i otte afsnit fortæller de bedste, sjoveste, vildeste og mest rørende øjeblikke fra de første 15 sæsoner.

Artiklen fortsætter under billedet...

Ingen "Familien fra Bryggen" uden Lebbe Lone. Foto: TV3

Andet program handler om Lebbe Lone – og her kommer det blandt andet frem, hvordan hun i sin tid gjorde sin entré i programmet.

- Det var ikke planlagt, at hun skulle være med i "Familien fra Bryggen", for hvorfor skulle hun det? Hun var jo ikke familien, og hun var heller ikke en tæt ven. Hun var bare en af Brygge-hovederne, man kendte, fortæller Geggo i et klip fra programmet, som du kan se længere nede i artiklen.

Men midt under nogle af optagelserne i Moppers lejlighed, dukkede Lebbe Lone så pludseligt op ved det åbne vindue. Hun ville gerne have et billede af Linse.

- Nej, for hvis du får et billede af mig Lone, så går du bare og slikker på det, lød det sjove svar herefter fra Linse.

- Åh Gu’ gør jeg da ej! Jeg ligger og onanerer mand, svarede en kæk Lebbe Lone herefter – og sådan gik snakken ellers lystigt mellem de to.

Og så var der ingen vej tilbage:

Lebbe Lone MÅTTE blive en del af ”Familien fra Bryggen”.

Du kan se det ualmindelig sjove klip herunder – og se hele programmet på Viafree.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close