Linse har fået vokseværk: Vil veje 100 kilo

– Jeg er 180 cm høj, så jeg kan godt veje 100 og bære det med ynde, siger Linse Kessler.

– Jeg er 180 cm høj, så jeg kan godt veje 100 og bære det med ynde, siger Linse Kessler.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Der er blevet lidt mere af 53-årige Linse Kessler. Hun har nemlig taget ni kilo på, og hvis det står til Bryggen-dronningen, så må der meget gerne komme mere sul på kroppen.

– Jeg vejer 78,9 kilo, og i første omgang vil jeg gerne veje 80 kilo. Men jeg vil gerne prøve at veje 100 kilo, og så må vi se, om jeg kan lide det, siger den 180 centimeter lange brystbombe.

Vægtstigningen er kommet, i takt med at Linse har ændret sin livsstil.

– Efter jeg er blevet veganer, har jeg taget ni kilo på. Men det har helt sikkert også noget at gøre med, at jeg er stoppet med at ryge, siger dyrevennen, der røg sin sidste cigaret 18. maj i år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Dellerne på maven er særdeles velkomne. – Jeg har altid været ked af at være tynd, og at jeg ikke kunne tage på. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Linse: Alt for tynd

I modsætning til mange andre kvinder har Linse intet problem med de runde former.

– Jeg har altid været alt for tynd, og det er derfor, jeg er så vild med at tage på. Jeg har dobbelthage og deller på maven. Nogle synes måske ikke om det, men jeg synes, det er skønt, jubler Linse Kessler.

– Folk har altid sagt til mig: "Nu skal du vist ikke tabe dig mere." Men jeg gjorde ikke noget for at tabe mig, jeg kunne bare ikke tage på.

Linse ser da også kun fordele ved vægtstigningen.

– Der følger en god numse med, og jeg elsker en stor numse, så det er dejligt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close