Linse Kessler røg 40 smøger om dagen: - Mine lunger kørte på halv kraft

Foto: Thomas Laursen

40 smøger om dagen. Måltider der oftest bestod af romkugler, vingummier og grillmad – og dertil rigelige mængder af kaffe med sukker og fløde.

Det var indtil for to måneder siden hverdag for Linse Kessler – og den usunde livsstil var godt i gang med at sætte sine alvorlige spor hos den 51-årige Brygge-kvinde, der kæmpede med både hovedpine og åndenød.

Nu er pomfritterne, sukkeret og de mange smøger dog uskiftet med sund kost og træningstøj, fortæller Linse Kessler i et interview med Ekstra Bladet.

Brygge-kvinden har nemlig taget en alvorssnak med sig selv og lagt livsstilen om:

– Jeg fik foretaget en helbredsundersøgelse hos lægen for tre-fire år siden, der viste, at mine lunger kørte på halv kraft. Jeg fik at vide, at hvis jeg fortsatte mit liv uændret, ville jeg ikke kunne gå tur med hundene om 15 år. Jeg røg 40 smøger om dagen, fortæller Linse Kessler til Ekstra Bladet og tilføjer, at hun godt var klar over, at hun ikke kunne fortsætte den usunde livsstil i længden.

Linse Kessler røg 40 smøger om dagen - det er slut nu. Foto: Birger Storm

Derfor har hun de sidste to måneder hanket gevaldigt op i sig selv. De 40 smøger er blevet til en fem-syv stykker – og måltiderne består nu af sunde råvarer som nødder, æg, ost og skyr.

Og den sunde kost – og timerne i træningscentret – har allerede givet pote, fortæller en stolt Linse Kessler i interviewet med Ekstra Bladet:

– Der er sket en stor ændring på kort tid. Jeg har tabt fem kilo, og jeg har ikke hovedpine mere. Førhen havde jeg hovedpine i seks ud af syv dage og gerne flere gange om dagen, selv om jeg spiste piller. Jeg prøvede tit at sove det væk, men hovedpinen var der stadig, når jeg vågnede, siger Linse Kessler til Ekstra Bladet.

Du kan se billeder af Linse Kessler i galleriet herunder:

Linse Kessler - billeder fra hendes liv

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close