Linse Kessler

Foto: All Over Press

Med Nordeuropas største bryster har Linse Kesslers forparti skabt Bryggen-pigen en karriere, hvor babserne altid har været i øjenhøjde ...

To liter dansk køleskabskold mælk kan der være i hvert af Linses svulmende bryster. Med Nordeuropas største bryster har Linse Kesslers forparti skabt Bryggen-pigen en karriere, hvor babserne altid har været i øjenhøjde.

Hvis man siger Kessler, så tænker man straks bokser, Bryggen og bryster. Kessler-familien blev for alvor sat på kortet, da Mikkel Kessler i 1998 startede sin succesfulde karriere som bokser, og med 46 sejre ud af 49 kampe kan man uden tøven sige, at Mikkel Kessler er én af Danmarks største sportsikoner. Imens Mikkel Kessler indtog bokseringen, indtog storesøster Linse de danske medier med sine store bryster.

Linse Kessler er oprindeligt døbt Lenina Christiansen. Navnet Kessler tog hun til sig, da kendiskarrieren begyndte.

 Den startede så småt, da hun i 1999 medvirkede i tv-dokumentaren ”Extrem”, hvor man satte fokus på hendes mere end velvoksne brystparti. Hun blev på daværende tidspunkt kaldt for "Danmarks største bryster". De blev senere opgraderet til ”Skandinaviens største bryster”, da hun fik opereret ikke mindre end 1600 ml i hvert bryst. Men dén æstetiske titel var ikke nok for den barmfagre kvinde. I 2010 fik Linse 2000 ml i hvert bryst, hvilket gav linselusen Nordeuropas største brystparti og svarer til en triple K i bh-størrelse. Linse fik i 2015 sin syvende brystoperation, men for første gang i sit liv har Linse valgt at gå ned i størrelse. Hvor ”små” de to puder er blevet er endnu uvist.  Derudover har Bryggenpigen fået fire ansigtsløftninger.

Linse er mor til datteren Stephanie Karma Christiansen. De to udgør sammen med mormor Mopper hovedpersoner i hvad der er endt med at være én af Danmark allermest populære reality-serier.

Tatoveringer, smøger, hunde, groft sprog og lebbe-Lone latter er kendetegnet for TV-serien ”Familien fra Bryggen”, som har brilleret på dansk TV i hele syv sæsoner. De tre hovedpersoner Mopper(mor-Ann), Nogge (Linse) og Geggo (Stephanie) viser deres skøre Bryggen-liv frem for danskerne, og det går aldrig stille for sig.

Udover at skabe humoristisk stemning i danskernes stuer som reality-person, så er Linse også forretningskvinde. I 2008 åbnede Linse en stripklub i Nyhavn ved navn ”Copenhagen Redlight”. Den fik dog en hel del modvind, da beskyldninger om drugging af gæster ramte Ekstra Bladet i 2012. I 2013 gik ”Copenhagen Redlight” konkurs og lukkede.

Linse har også en tattoo-forretning og har tidligere haft en skønhedsforretning ved navn Linses Lounge.

Da Linse som 25-årig pludseligt ventede barn med sin daværende kæreste, var det et uheld. Linse valgte alligevel at beholde barnet, fordi hun kort forinden allerede havde fået en abort. Geggo’s far Sonny brugte det meste af sin tid på at ryge hash, og kort efter fødslen smed Linse den hash-rygende far på porten. For at beskytte Geggo mod sandheden, fortalte hun ikke om fadderens massive stofmisbrug. Men da Geggo var 11 år, røg han på hospitalet efter en overdosis, der var tæt på at slå ham ihjel. Han fik dog kæmpet sig tilbage til livet, og i dag bor han med sin kone i Thailand, hvor han eftersigende skulle være stoffri.

40 smøger om dagen, hunde der gør og humor som ligger helt oppe under loftet. Sådan lever Linse i sin lejlighed på Amager sammen med hundene Chino og Jytte. Linse er opvokset på Bryggen med Mikkel, mor-Ann og stedfaren Ole Kessler. Stedfaren var medejer af det velkendte værtshus Haraldsborg på Islands Brygge, som man ser mor-Ann besøge ofte i ”Familien fra Bryggen”. Det var her, han mødte Linses mor Ann Patricia Christiansen og senere kom så både Linse og Mikkel Kessler til verden.

Linse Kessler så dagens lys for første gang i 1966. hendes far, som var kommunist, var sikker på, at Mor-Ann ventede sig en dreng, hvilket man kun kunne spå om, da scanningsbilleder endnu ikke eksisterede. Linses far havde besluttet sig for, at sønnen skulle hedde Lenin efter den berømte sovjetiske statsleder. Og da det viste sig, at Linse var en pige, lavede han bare navnet om til Lenina.

 - Min far sagde, at Lenina var russisk slang for 'lille skat'. Men han sagde så meget lort. Det kan lige så godt betyde bonderøv, har Linse tidligere sagt til Søndagsavisen. I dag har Linse slet ingen kontakt til sin far. Han siger hende ikke en skid, som hun samtidig forklarer avisen.

Mikkel Kessler, der kom til 13 år senere, har, på nær af første sæson af ”Familien fra Bryggen”, holdt sig fra kameraets skarpe linse.

- Mikkel er modsat os. Han kan ikke fordrage kameraer. Han går foran kameraet, hvis det er hans job. TDC-reklamen, pressemøder i forbindelse med boksning og den slags. Han har det stramt med det. Han er ikke glad for det, siger Linse Kessler til Ekstra Bladet i et interview om ”Familien fra Bryggen”.

Selvom Linse i modsætning til brormand ikke har delt håndmadder ud i en boksekamp, så har den hårdtslående bryggepige haft sine kampe udenfor ringen. For på trods af sit image som den dyreelskende reality-person, så står både hashsmugling, vold, overfald med kniv, trusler mod vidner og ulovlig indtrængen på Linses straffeattest. Sammenlagt har Linse brugt syv år af sit liv i fængsel. Hun indrømmer, at hun har et stort temperament, men noget af tiden bag tremmer tog hun for at beskytte datteren Stephanie. For eksempel var den dom, hun fik for at stikke en kvindelig bekendt ned, noget hun havde planlagt ganske nøgternt.

- Jeg kom sammen med en rocker og kunne ikke komme af med ham. Han ville ikke lade mig være. Hun havde blandet sig og gjort sagen meget værre, så jeg slet ikke kunne komme af med ham. Men så ... stak jeg hende simpelt hen ned for at komme væk, forklarer Linse til Femina.

Linse havde endda rådført sig med en sygeplejerske, så hun vidste, hvor hun kunne ramme pigen, så overfaldet ikke blev fatalt.

- Jeg tænkte: Hun skal bare ikke dø. For der var jo en plan med det: Jeg skulle være væk i et stykke tid, så jeg var "ude af øje, ude af sind" for rockeren. Når jeg så kom ud igen, kunne Stephanie og jeg have et dejligt liv for os selv i fred. Planen lykkedes. Jeg smilede faktisk, da jeg gik ind i politibilen med håndjern på. Jeg havde sørget for babysitter og alt, fortæller Linse i et følelsesbetonet interview til Femina i 2012 og forklarer, at hun endda selv ringede til politiet efter overfaldet.

Når man som eneste kvinde i Nordeuropa render rundt med et brystskål på 3xK, så får man masser opmærksomhed fra mændene. Linse har aldrig været bleg for at fortælle, at hun da også har været lidt af en bandit, når det kommer til det andet køn. Særligt trænede mænd med tatoveringer har interesse, og Linse har indrømmet, at hun har haft svært ved at være en god kæreste.

- Jeg har aldrig været trofast, før jeg mødte min tidligere kæreste. Jeg har altid været en værre én, fortæller Linse til Femina.

Selvom Linse de sidste fire år har været fast inventar på de danske TV-skærme, så har man ikke set Linse sammen med en kæreste. Linse har før udtalt, at de kærester hun har haft gerne vil være private, og derfor har Bryggenpigen sjældent snakket om kærligheden på TV.

Lenina Christiansen (I 2019 skiftede hun efternavnet Christiansen ud med Coleman efter sin afdøde mor, Mopper)
Linse, Linse Kessler, Kessler, Nogge
31. marts 1966
56 år
Stephanie "Geggo" Karma Salvarli (datter)
Ann Patricia Christiansen (mor)
Mikkel Kessler (lillebror)
Sonny (Geggo’s far), Mikkel Niebuhr
Single
”Familien fra Bryggen”, ”Paradise Hotel”, ”Gustav og Linse på udebane” og mange flere. Hun er derudover sanger, model og forhenværende stripper.

Find din favorit kendis her:

Close