Video: Linse vendte sit liv på to uger

(Foto: Dan Mariegaard)

Mens Geggo og Gengiz var ude at rejse med datteren Alba, skete der ting og sager hjemme på Bryggen.

Linse brugte nemlig de to uger på at ændre både sit ikoniske udseende, sine kostvaner og måske vildest af alt: Sin dårlige vane.

- Skal jeg fortælle dig noget? Vil du vide en hemmelighed? Mormor ryger ikke cigaretter mere, siger Linse til Alba, da hun henter hende, Geggo og Gengiz i lufthavnen.

Men det er ikke det eneste, der er sket i de to uger, den lille familie har været ude at rejse.

- Jeg er gået all in på at være veganer. Fuldstændig all in.

- Får du så noget at spise, spørger en bekymret Geggo, men heldigvis har Linse kun tabt sig en lille smule - hun er nemlig begyndt at spise grøntsager, selv om hun ikke rigtig kan lide dem.

Derudover har den blonde Brygge-bo også fået en ny, kort frisure, og så er det altså slut med cigaretterne. Og med det gamle navn.

Linse har nemlig skiftet sit efternavn til Coleman og hedder ikke længere Lenina Christiansen, men har i stedet taget Moppers engelske pigenavn Coleman.

Navneændringen er også registreret i navneregistret, hvor Linse nu står som Lenina Coleman.

- Jeg ved ikke, hvad der er sket med min mor. Jeg kommer hjem, og så har hun fået pagehår, hun er blevet helt veganer, hun er stoppet med at ryge. Jeg begynder at tænke, om hun er helt okay, siger Geggo i aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen".

Se klippet om nyt hår, nyt navn og nul cigaretter her:

... og hele afsnittet i aftenens "Familien fra Bryggen", som du kan se klokken 20 på TV 3 eller Viaplay.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close