Reality2. september 2019

Lenny om ny flirt: - Hun er genert

Lenny Pihl er begyndt at se en hel del til en ny pige, og hende er han ikke bleg for at vise frem. Reality-fyrens nyeste offer er dog ikke helt klar til opmærksomheden

Siden Lenny Pihl blev single, da "Paradise Hotel"-baben Nadja Hansen for omkring et halvt år siden, har han været stort set single.

null

For der var jo lige den anden reality-godte, Julie Melsen, som over en periode var så heldig at få et stykke eller to med den tatoverede tv-kendis.

Nu ser det dog ud til, at Lenny langt om længe har fundet sig en ny pige, som han kan kaste sin kærlighed og dårlige jokes på.

På hans Instagram-profil har man nemlig i længere tid kunne se, at "Paradise"-vinderen bruger en hel del tid sammen med en pige ved navn Melina Buur.

Og da Lenny dukkede op på den røde løber til premieren på den nye sæson af "Ex on the Beach", bekræftede den garvede skærmkonge over for SE og HØR, at de to har en flirt kørende.

Kærester vil de dog ikke kalde sig endnu. I hvert fald ikke hvis man spørger den evige ungkarl på de nu 33 år, Lenny.

- Det er ikke en kæreste. Vi har det sjovt for tiden, også må vi se, hvad der sker, lød det diplomatisk svar fra tv-fyren til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190829_wen_-_ex_32.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Lenny Phil smiler lidt mere, end han plejer for tiden (Foto: Kaspar Wenstrup)

Begejstringen var dog ikke til at skjule for Lenny, som heller ikke lagde skjul på, at han godt kan se, at flirten mellem ham og Melina udvikler sig til mere.

null

- Det ved jeg ikke… det tror jeg godt, det kan. Jeg må ikke sige for meget, hun er genert, grinede den evigt unge konge af dansk reality.

Se hele interviewet i toppen af artiklen!

Mange af Lennys følgere har siden bruddet med både Nadja Hansen og Julie Melsen spurgt ind til, om han ikke snart skal til at skrue ned for de mange fester og i stedet finde sig en kæreste. Til det har sidste års vinder af "Paradise Hotel" et klart svar.

- Jeg ved ikke, hvornår jeg skal slå mig ned. Jeg slår mig ikke ned, før der er en pige, der bliver min kæreste og kommer og fortæller, at hun er gravid. Så skruer jeg ned. Jeg skruer ikke en skid ned før, sluttede den gode Lenny interviewet af med at konstatere.

Se Lenny og Nadja lege "Jeg har aldrig...":

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold