Reality7. maj 2019

Lenny og Philip er tilbage: Her er deres nye program

Lenny og Philip har længe teaset for programmet, og nu er det en realitet: Lenny og Philip indtager Christiansborg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/spindoktorer_final_big.jpg
 Foto: TV3

"Paradise Hotel" er byttet ud med Christiansborg, og Lenny og Philip er for alvor på dybt vand, når de to møder politikere på Borgen face-to-face!

De to realitystjerner og best bros har nemlig fået en helt unik chance, som er de allerfæreste forundt:

De skal søge job hos seks top-kandidater til Folketingsvalget. Og man må dermed sige, at to meget forskellige verdener mødes, når Philip og Lenny springer ud som politikernes højre hånd.

De to drengerøve håber på, at deres store viden om unge, sociale medier og god stil kan give dem jobbet som politikernes personlige rådgivere i valgkampen.

Lenny og Philip har én chance - og én pitch - til at bevise, at de er de perfekte spindoktorer.

De to tosser er normalt garanti for sjov, spas og akavede øjeblikke, og nu indtager de to drengerøve altså Christiansborg

- Det er seriøst det fedeste! Man kan glæde sig til gode grin og to forskellige verdener, der mødes. Det har været noget af det sjoveste og mest udfordrende, jeg har været med til, fortæller Philip.

Og Philip og Lenny er for alvor ude, hvor de ikke kan bunde.

- Seerne kan glæde sig til to drenge, der absolut intet ved om politik, men som vildt gerne vil være spindoktorer, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/22198934_10155665683207970_2045150568_o.jpg
 Foto: TV3

Lenny og Philip under "Wingman", som de tidligere har lavet sammen (foto: TV3)

Også Lenny sætter en stor tyk streg under, at programmet er noget, han virkelig ser frem til.

- Det er 100% det vildeste og mest hjernedøde program EVER, og Danmark skal glæde sig til det her. Vi er total på udebane hele vejen igennem, men vi leverer altid en masse humor og selvironi lige til grænsen. Det er et program, der ikke minder om noget andet, man har set før, og vi står over for de største politikere i landet. Dem skal vi overbevise om, at vi er the shit, og at vi kan gøre en kæmpe forskel for dem, når valgkampen bliver sparket igang, siger han.

Lenny er ikke bleg for at indrømme, at de to for alvor er på udebane.

- Jeg ved absolut intet om politik, og Philip kender kun Peter Brixtofte, fordi han oprindeligt er fra Farum. Det her program er et program, som folket simpelthen skal se, for nu er der lagt op til et brag af en sjovt program i allerhøjeste kaliber; for hvad kan gå galt, når to paradisoer træder ind på Christiansborg for at overtale eliten af politikere i Danmark til, at de skal hyre dem som spindoktorer? Hm. ALT, siger han kryptisk.

Sponsoreret indhold