Julie fik fjernet Lenny-tatovering: Nu reagerer han

Lenny har kastet sin kærlighed på en ny realitydeltager.

Lenny har kastet sin kærlighed på en ny realitydeltager.

(Foto: Aller Media)

I går aftes kom det frem, at Julie Melsen, kendt fra "Love Island", var under laseren for at få fjernet den tatovering, hun havde af Lennys navn på sit ben

De to fik sammen lavet en tidlig-fase-kærestetatovering i midten af marts, da de havde en ret intens flirt kørende.

Det fik dog en ende - og det gjorde Lennys navn på Julies ben også. Nu reagerer Lenny på, hvordan han har det med, at Julie har valgt at få fjernet tatoveringen. 

- Julie og jeg har jo ikke været sammen i en måneds tid, så det er forståeligt, at hun får den fjernet. Jeg fortryder egentligt ikke, at jeg har fået den lavet, for det var en sjov tid og vi grinte meget af det, da vi fik den lavet. Jeg er stadig venner med Julie, og vi har det stadig sjovt, når vi er i selskab sammen, men mere er der heller ikke i det, siger Lenny til SE og HØR.

Spørgsmålet er, om Lenny har i tankerne, at også Julie-tatoveringen skal fjernes fra hans krop. 

- Jeg skal jo også have fjernet min en dag, men det er ikke noget, der haster. Jeg er selv igang med at få fjernet tatoveringerne på min højre arm, så det kan sgu godt være, at jeg også får fjernet Julie-tatoveringen, næste gang jeg er der. Nu må vi se, fortæller han. 

Julie og Lenny ved premieren på Paradise Hotel 2019.

Julie og Lenny da de stadig var sammen (Foto: Dan Mariegaard)

Og nu lader det til, at "Paradise Hotel"-vinderen tager en slapper med damerne. Han fandt Julie umiddelbart efter, at han brød med Nadja Hansen, som han mødte under sin tid på "Paradise".

- Der er ikke nogen pige i mit liv, og jeg er heller ikke på udkig. Jeg vil tage noget tid for mig selv nu og få styr på mit liv. Jeg skal igang med at være selvstændig, og det vil jeg lægge alt min tid i. 

Lenny åbner som bekendt en hotdog-bar i Slagelse, som han kalder "Den glade hotdog", og nu er han så småt ved at være klar til åbning. 

- Jeg regner stærkt med, at jeg får åbnet inden for 14 dage nu, og så må vi se, hvad der sker. Jeg glæder mig helt vildt, og jeg håber, at det hele bliver en succes. 

Det bliver spændende at følge Lennys nye hotdog-eventyr - og også, om det bliver et farvel til Julie-tatoveringen på et tidspunkt. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close