Reality19. juli 2019

Flov Lenny indrømmer: Jeg har pisset i bukserne

Sidste år var det Lenny Pihl, der løb med den store gevinst. I år er han blevet gode venner med de to nye vindere Anne og Teitur, som han for nylig har været på en på flere måder våd ferie med i det bulgariske festmekka Sunny Beach

At holde på vandet bliver en smule mere udfordrende for nogen, når de kommer op i alderen. Det gælder åbenbart også realitystjernen Lenny Pihl.

Med sine 32 år er han noget ældre end mange af de realitydeltagere, som han i går fyrede den af med til finalefesten for denne sæson af "Paradise Hotel".

For nylig var Lenny på ferie i den bulgarske by Sunny Beach med blandt andre de tre finalister Anne Plejdrup, Teitur Skoubo og Jonass Jannec.

Og det var altså på den her drukfur på syv dage, at den tidligere vinder af "Paradise" var ude for et mindre uheld med en uønsket vandudladning.

Se det sjove interview i toppen af artiklen!

Anne Plejdrup havde blot et kvarter forinden genset det øjeblik, hvor hendes partner Teitur snyder hende for en stor pose penge ved at smide kuglen og tage 300.000 kroner selv.

Nu var det altså på tide, at Anne fik lidt oprejsning - og det skulle så gå ud over Lenny.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190719_mr_paradise_008.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Anne med Teitur og Jonass (Foto: Mikael Rieck)

- Han har tisset i bukserne også! Det er fordi, han er blevet så gammel, at han ikke kan holde på sit vand, udbryder Anne, som i den grad får udstillet sin rejsemakker.

Lenny har dog en forklaring på den uheldige episode, som ifølge ham ikke skyldes alderen. Det er åbenbart Teitur, som har teet sig på en særdeles underholdende måde, som altså fik Lenny til at grine.

- Kanonen er blevet lidt løsere. Men vi havde det grineren, forklarer den tatoverede TV-fyr.

Se Nadja Hansen blive afsløret i at have en kæreste:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold